Homeopathie

Wat is homeopathie?

Bij homeopathie wordt bijna altijd gebruik gemaakt van plantaardige, maar ook van dierlijke en minerale grondstoffen. Bij de geneeswijzen van homeopathie ga je uit van het zelf herstellend vermogen van de mens. Door dit herstellend vermogen kun je door te rusten en een beetje aandacht bijv. genezen van een kleine verkoudheid.

Traumeel S gel
Traumeel S Spier- en gewrichtsgel
€ 22,95
Exercito gel
Homeøcare Exercito gel is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.
€ 17,00
Exercito
Homeøcare Exercito druppels is een homeopathisch Geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.
€ 15,20
Digesto
Homeøcare Digesto is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.
€ 15,20
Cyclo
Homeøcare Cyclo is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.
€ 15,20
Allerlo
Homeøcare Allerlo is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.
€ 15,20
Uro
Homeøcare Uro is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.
€ 15,20
Revito
Homeøcare Revito is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.
€ 15,20
Traumeel S
Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.
€ 48,09