Kruiden

Gemaakt op 15-12-2022 door schrijver: Team Natuurlijkbesteld.nl

Natuurlijke kruiden

Hippocrates startte de eerste medische school met natuurlijke kruiden. De eerste studies hierover oftewel Hippocrates methodologie zijn behouden in papyrus tot hedendaags. Tegenwoordig worden natuurlijke kruiden overal ter wereld als geneesmiddel gebruikt.
natuurlijke kruiden

-20%
Ultimate Calm
Solgar Ultimate Calm is de 1e keuze om kalmte te bewaren. Ultimate Calm is rustgevend¹ ²* en opbeurend¹*, bij stress en ontspanning en kan worden gebruikt op momenten dat nét wat extra ondersteuning welkom is. Ultimate Calm is een uitgekiende combinatie van gepatenteerde, gestandaardiseerde extracten van de kruiden saffraan (affron®) en ashwagandha (KSM-66®).
€ 35,12
€ 43,90
-20%
MenoPrime
MenoPrime is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de overgang. Dit natuurlijke supplement bevat gepatenteerde extracten van Siberische rabarber (ERr-731®) en saffraan (Affron®). MenoPrime helpt bij overgangsverschijnselen¹* zoals opvliegers en wisselende stemmingen, is rustgevend²*, opbeurend³* en ondersteunt bij prikkelbare gevoelens?*.
€ 21,56
€ 26,95
-20%
Folate 1000 mcg
Solgar Folate 1000 mcg (foliumzuur, vitamine B-9, vitamine Bc, vitamine B-11) als Metafolin® is de actieve vorm van foliumzuur. Foliumzuur speelt een rol bij de vorming van rode bloedcellen, de bloedopbouw en de omzetting van vitamine B-12. Foliumzuur is een methyldonor en helpt daardoor bij het verlagen van het homocysteïne gehalte in het bloed. Zwangeren en vrouwen met een kinderwens wordt extra inname aanbevolen ter bevordering van een goede ontwikkeling van het zenuwstelsel van het ongeboren kind.
€ 25,72
€ 32,15
-20%
Balance Rhodiola Complex
Solgar Balance Rhodiola Complex wordt gebruikt bij spanning en inspanning, helpt om geestelijk en lichamelijk in balans te blijven in periodes van stress en helpt bij vermoeidheid (Rhodiola, Siberische ginseng en Zoethoutwortel). Magnesium, vitamine B-3, B-5 en B-6 ondersteunen het energieniveau.
€ 23,96
€ 29,95
-20%
Gotu Kola Aerial Extract
Solgar Gotu Kola Aerial Extract (Aziatische waternavel, Centella asiatica) ondersteunt de bloedvaten bij vermoeide benen.Het kruid stimuleert de wondgenezing en draagt bij tot de collageenvorming voor de normale werking van de huid.
€ 14,40
€ 18,00
-20%
Turmeric Root Extract
Solgar Turmeric Root Extract (Geelwortel, Curcuma longa, Temoe Lawak) is een veelzijdige antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem. Het kruid is goed voor de lever en spijsvertering en draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.
€ 25,16
€ 31,45
-20%
Rhodiola Root Extract
Solgar Rhodiola Root Extract is een adaptogeen. Het kruid helpt om geestelijk en lichamelijk in balans te blijven in periodes van stress. Het bevat Rhodiolife®: gepatenteerd, gestandaardiseerd rhodiola extract uit het Altai-gebergte in Siberië.
€ 25,88
€ 32,35
-20%
Astragalus Root Extract
Solgar Astragalus (Astragalus membranaceus) is een adaptogeen en zorgt mede voor een goede fysieke en mentale weerstand. Astragalus draagt als antioxidant bij aan het behoud van gezonde luchtwegen.
€ 28,36
€ 35,45
-20%
Milk Thistle
Solgar Milk Thistle (Mariadistel, Sylibum marianum) is goed voor de lever en ondersteunt de reinigende werking van de lever.Het is een antioxidant en draagt bij tot bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.
€ 32,76
€ 40,95
-20%
Milk Thistle
Solgar Milk Thistle (Mariadistel, Sylibum marianum) is goed voor de lever en ondersteunt de reinigende werking van de lever.Het is een antioxidant en draagt bij tot bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.
€ 18,80
€ 23,50