Magnesium

PURO Sucrosomial Magnesium - 90 caps.
De PURO Sucrosomial Magnesium is één van de best opneembare vormen van magnesium, die met wetenschappelijke studies is onderbouwd. Deze nieuw ontwikkelde Sucrosomial magnesiumbron zorgt voor de beste opname in het maagdarmkanaal. Deze vorm van magnesium kan ongestoord door het spijsverteringskanaal heen en komt direct via de dunne darmwand in het bloed. Hierdoor heeft het aantoonbaar 20% hogere opname dan onder andere Magnesium Citraat.  Het elementaire gehalte van sucrosomial magnesium is door wetenschappelijk onderzoek aangetoond meer elementair magnesium te hebben dan o.a. magnesium van de bisglycinaat verbinding.        
Heeft u moeite met slikken dan is Nano Magnesium een mooi alternatief.    Relevante innovatie!! Sucrosomial®magnesium: ·    Levert meer dan 32% Mg aan elementair magnesium. ·    Heeft 20% hogere absorptie dan Magnesium Citraat. ·    Is beter verdraagbaar dan alle andere soorten. ·    Is op ieder moment van de dag in te nemen. ·    Heeft geen interactie met andere nutriënten. ·    Zijn puur gecapsuleerd in Vega-caps, zonder smaak of andere onnatuurlijke (vul)stoffen.  Technische achtergrond Sucrosomial® technologie:  Voor deze vorm van magnesium is de zogeheten Sucrosomial® technologie ontwikkeld (gepatenteerd) waarbij het actieve mineraal “ingekapseld” is tussen twee lagen fosfolipiden (zonnebloemolie en sucrose esters van vetzuren). Dit tweelagige membraan is vergelijkbaar met het celmembraan en verbetert de absorptie terwijl het tegelijkertijd de nutriënten beschermt. Hierdoor kunnen de nutriënten onbeschadigd door het spijsverteringskanaal heen, reageren zij niet met het slijmvlies en kunnen zij direct via de dunne darmwand de bloedstroom in.  
€ 46,95
PURO Sucrosomial Magnesium - 30 caps.
De PURO Sucrosomial Magnesium is één van de best opneembare gepatenteerde magnesium, die met wetenschappelijke studies is onderbouwd.
Deze nieuw ontwikkelde Sucrosomial magnesiumbron zorgt voor de beste opname in het maagdarmkanaal. De magnesium kan via deze nieuwe gepatenteerde technologie ongestoord door het spijsverteringskanaal heen en komt direct via de dunne darmwand in het bloed. Hierdoor heeft het aantoonbaar 20% hogere opname dan Magnesium Citraat.  De wetenschappelijke studies hebben daarnaast ook aangetoond dat deze Sucrosomial Magnesium nog meer elementair magnesium heeft dan magnesium Biglycinaat.          Relevante innovatie!! Sucrosomial®magnesium: ·    Levert meer dan 32% Mg aan elementair magnesium. ·    Heeft 20% hogere absorptie dan Magnesium Citraat. ·    Is beter verdraagbaar dan alle andere soorten. ·    Is op ieder moment van de dag in te nemen. ·    Heeft geen interactie met andere nutriënten. ·    Zijn puur gecapsuleerd in Vega-caps, zonder smaak of andere onnatuurlijke (vul)stoffen.  Technische achtergrond Sucrosomial® technologie:  Voor deze vorm van magnesium is de zogeheten Sucrosomial® technologie ontwikkeld (gepatenteerd) waarbij het actieve mineraal “ingekapseld” is tussen twee lagen fosfolipiden (zonnebloemolie en sucrose esters van vetzuren). Dit tweelagige membraan is vergelijkbaar met het celmembraan en verbetert de absorptie terwijl het tegelijkertijd de nutriënten beschermt. Hierdoor kunnen de nutriënten onbeschadigd door het spijsverteringskanaal heen, reageren zij niet met het slijmvlies en kunnen zij direct via de dunne darmwand de bloedstroom in.  
€ 20,50