Zeewier

Zeewier is een vorm van macroscopische algen die in zoutwateromgevingen zoals oceanen en zeeën groeien. Het wordt beschouwd als een van de oudste vormen van plantaardig leven op aarde, met een geschiedenis die teruggaat tot miljoenen jaren geleden. Zeewier komt in verschillende vormen en kleuren voor, zoals groen, bruin en rood, en het varieert ook in grootte, van microscopisch klein tot enkele meters lang.

Wat zeewier zo interessant maakt
Is het brede scala aan toepassingen en voordelen die het biedt. Zeewier wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie vanwege zijn hoge voedingswaarde en unieke smaak. Het is rijk aan mineralen, waaronder jodium, calcium, magnesium en ijzer, evenals vitamines, antioxidanten en vezels. Zeewier wordt vaak gebruikt in sushi, salades, soepen en andere gerechten.

Zeewier kopen bij Natuurlijkbesteld

Bij Natuurlijkbesteld vind je alleen de beste kwaliteit zeewier. In ons assortiment vind je dulse, wakame, spirulina, chlorella, iers mos en blaaswier. Bestel eenvoudig online bij Natuurlijkbesteld, binnen 24 uur verzonden. Gratis verzending vanaf €50

Nori
Nori (porphyra) is een speciaal in bladen geperste zeewier dat nauwelijks verdere bereiding behoeft en daardoor onmiddellijk voor consumptie beschikbaar is.