Kelp

Kelp is een type zeewier dat veel voorkomt in de oceanen rondom Azië, Noord-Amerika en Europa. Het wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele geneeskunde vanwege de vele gezondheidsvoordelen die het biedt. Kelp bevat namelijk een breed scala aan voedingsstoffen, waaronder jodium, ijzer, calcium, magnesium, en vitamines A, B, C, en E. Deze voedingsstoffen maken kelp een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om hun gezondheid te verbeteren.

Kelp Poeder
Kelp poeder is een populaire manier om kelp als supplement in te nemen. Het poeder kan eenvoudig worden toegevoegd aan smoothies, sappen, yoghurt en andere voedingsmiddelen. Het is ook verkrijgbaar in capsules.

Kelp Tabletten
Kelp tabletten zijn een handige manier om kelp als supplement in te nemen. Het is verkrijgbaar in verschillende doseringen en vormen. Kelp tabletten zijn vooral populair bij mensen die geen fan zijn van de smaak van kelp poeder.

Net als kelp poeder bevatten kelp tabletten veel jodium en andere voedingsstoffen die essentieel zijn voor een gezonde levensstijl. Ze kunnen bijvoorbeeld helpen bij het verbeteren van de energie, het verlagen van de bloeddruk, het verminderen van ontstekingen en het ondersteunen van een gezonde huid.

Kelp kopen bij Natuurlijkbesteld

Bij Natuurlijkbesteld vind je de beste kwaliteit kelp, in ons assortiment vind je kelp (vegan) capsules, tabletten en gemalen kelp. Bestel eenvoudig online bij Natuurlijkbesteld, binnen 24 uur verzonden. Gratis verzending vanaf €50