Vitamines & Supplementen

Geschreven op  16-2-2023 door schrijver: Reinout Ros

Wat zijn Supplementen & Vitamines?

Supplementen & Vitamines zijn een aanvulling op je dagelijkse voeding, het lukt vaak niet om alle vitamines en mineralen uit je voeding te halen. Dan kan je met supplementen je voeding aanvullen waardoor je zeker weet dat je alle vitamines & mineralen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft. 

Bij Natuurlijkbesteld.nl vindt u een zo uitgebreid mogelijk assortiment om iedereen te kunnen helpen aan het gewenste gezondheidsdoel. Hier onder vindt ons aanbod in Vitamines & Supplementen

Puro Sucrosomial Magnesium - 90 caps
Ontdek Puro Sucrosomial® magnesium - de ideale bron voor maximale opname in het maag-darmkanaal. Met deze geavanceerde Sucrosomial-technologie wordt magnesium moeiteloos door het spijsverteringskanaal opgenomen en direct in de bloedbaan afgegeven via de dunne darmwand. Hierdoor bereikt het een aantoonbaar 20% hogere absorptie dan Magnesium Citraat.Wetenschappelijke studies hebben ook aangetoond dat deze Sucrosomial Magnesium een hoger gehalte aan elementair magnesium heeft dan magnesium Biglycinaat. Met meer dan 32% elementair magnesium levert het krachtige resultaten.De voordelen van Puro Sucrosomial® magnesium:

20% hogere absorptie dan Magnesium Citraat
Betere verdraagbaarheid dan andere vormen van magnesium
In te nemen op elk moment van de dag
Geen interactie met andere voedingsstoffen
Puur gecapsuleerd in Vega-caps, zonder smaakstoffen of onnatuurlijke vulstoffen
Co-Enzyme Q-10 120mg / 30 caps - Solgar
Solgar Co-Enzyme Q-10 120 mg is een hoogwaardig voedingssupplement dat ontworpen is om de energieproductie in het lichaam te verbeteren. Dit product is samengesteld met behulp van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en bevat de hoogste kwaliteit Co-enzym Q-10, wat zorgt voor maximale opname door het lichaam.
GABA Plus 90 st.
Directe opname van GABA door smelttablet!
-Goed voor het concentratievermogen*
-Directe opname via het mondslijmvlies door smelttablet
-Goed voor de gemoedstoestand*
Klik hier voor grotere verpakking: 180 st.