Best verkochte producten

PURO Sucrosomial Magnesium - 90 caps.
De PURO Sucrosomial Magnesium is één van de best opneembare vormen van magnesium, die met wetenschappelijke studies is onderbouwd. Deze nieuw ontwikkelde Sucrosomial magnesiumbron zorgt voor de beste opname in het maagdarmkanaal. Deze vorm van magnesium kan ongestoord door het spijsverteringskanaal heen en komt direct via de dunne darmwand in het bloed. Hierdoor heeft het aantoonbaar 20% hogere opname dan onder andere Magnesium Citraat.  Het elementaire gehalte van sucrosomial magnesium is door wetenschappelijk onderzoek aangetoond meer elementair magnesium te hebben dan o.a. magnesium van de bisglycinaat verbinding.        
Heeft u moeite met slikken dan is Nano Magnesium een mooi alternatief.    Relevante innovatie!! Sucrosomial®magnesium: ·    Levert meer dan 32% Mg aan elementair magnesium. ·    Heeft 20% hogere absorptie dan Magnesium Citraat. ·    Is beter verdraagbaar dan alle andere soorten. ·    Is op ieder moment van de dag in te nemen. ·    Heeft geen interactie met andere nutriënten. ·    Zijn puur gecapsuleerd in Vega-caps, zonder smaak of andere onnatuurlijke (vul)stoffen.  Technische achtergrond Sucrosomial® technologie:  Voor deze vorm van magnesium is de zogeheten Sucrosomial® technologie ontwikkeld (gepatenteerd) waarbij het actieve mineraal “ingekapseld” is tussen twee lagen fosfolipiden (zonnebloemolie en sucrose esters van vetzuren). Dit tweelagige membraan is vergelijkbaar met het celmembraan en verbetert de absorptie terwijl het tegelijkertijd de nutriënten beschermt. Hierdoor kunnen de nutriënten onbeschadigd door het spijsverteringskanaal heen, reageren zij niet met het slijmvlies en kunnen zij direct via de dunne darmwand de bloedstroom in.  
It's Pure Biotiflor Multistrain 5 Miljard 60VCP

Biotiflor multistrain is een uitgebreid probioticum met maar liefst 5 miljard kiemen verdeeld over 24 bacteriestammen. Nog nooit gebruikte It’s Pure zoveel verschillende stammen ter ondersteuning van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Een bijkomend voordeel: de vegetarische capsules zijn maagsapresistent zodat de inhoud van de capsule bestand blijft tegen de inwerking van het (zure) maagsap en pas werkzaam wordt in de darm. Precies daar waar we het willen. Daarnaast bevatten de one a day capsules maar liefst 350 mg fruitmix en 200 mg groentemix.

PURO Q10 Ubiquinol - 90 caps.
Actieve Q10 vorm Kaneka QH™De nieuwe Q10 van Puro bevat de Kaneka CoQ10 Ubiquinol. Dit is de hoogste kwaliteit Q10 ter wereld. Sinds 1977 heeft Kaneka als enige de door gist gefermenteerde natuurlijke Q10 gefabriceerd. Deze vorm is bio-identiek aan CoQ10 in het lichaam. Kaneka heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van fabricering, veiligheid en klinische studies, wat voor een ongekende kwaliteit heeft gezorgd. Deze Q10 van Puro wordt nog beter door het lichaam opgenomen.UbiquinolUbiquinol komt in alle cellen, weefsels en organen van zoogdieren voor. Het is de gereduceerde vorm van Co-Q10. Co-enzym Q10 kan in twee verschillende vormen bestaan, geheel geoxideerd (Ubiquinon) en volledig gereduceerd (Ubiquinol). Ubiquinol heeft een cruciale rol in de transfer van elektronen in de celdeling en is essentieel voor cellulaire energie. Daarnaast is Ubiquinol een antioxidant, welke beschermt tegen vrije radicalen.
Bruining Capsules 60 st.
De voordelen van goede Bruinings capsules:

Sneller en dieper bruin worden
Langer bruin blijven
Betere UV-bescherming, doch dit vervangt zonnecrèmes niet!
Hoge dosering L-Tyrosine, waardoor meer melanine wordt aangemaakt
Gezonde huid
Goede Bruinings capsules hebben ook al een aantal mensen geholpen met hun zonneallergie.
Preventief bij zonovergevoeligheid
Formula VM-2000®
Solgar Formula VM-2000® is een multi-vitaminen/mineralen formule die vooral wordt gebruikt door mensen die regelmatig sporten of fysieke arbeid verrichten. Deze formule biedt structurele ondersteuning en is ontwikkeld voor dagelijks gebruik.
Bio-Kult Pro Cyan 45 cap
Bio-Kult Pro – Cyan is een probioticamix met cranberry extract (36mg PAC’s), 2 verschillende bacteriestammen en vitamine A.Probiotica formule:Lactobacillus acidophilus PXN 35Lactobacillus plantarum PXN 47
PURO Duo D3 + K2 - 90 caps.
PURO Duo D3 + K2 is een orthomoleculair voedingssupplement, die de bijzondere synergetische samenwerking van Vitamine D3 en K2 combineert. Waarom deze combinatie? Het lichaam is een complexe machine. Waarbij het ene het andere aanvult. Vitamine D en vitamine K2 hebben elkaar nodig om goed te functioneren. Onderzoek toont aan dat vitamine D3 en K2 samen sterker zijn dan alleen.