Best verkochte producten

PURO Sucrosomial Magnesium - 90 caps.
De PURO Sucrosomial Magnesium is één van de best opneembare vormen van magnesium, die met wetenschappelijke studies is onderbouwd. Deze nieuw ontwikkelde Sucrosomial magnesiumbron zorgt voor de beste opname in het maagdarmkanaal. Deze vorm van magnesium kan ongestoord door het spijsverteringskanaal heen en komt direct via de dunne darmwand in het bloed. Hierdoor heeft het aantoonbaar 20% hogere opname dan onder andere Magnesium Citraat.  Het elementaire gehalte van sucrosomial magnesium is door wetenschappelijk onderzoek aangetoond meer elementair magnesium te hebben dan o.a. magnesium van de bisglycinaat verbinding.        
Heeft u moeite met slikken dan is Nano Magnesium een mooi alternatief.    Relevante innovatie!! Sucrosomial®magnesium: ·    Levert meer dan 32% Mg aan elementair magnesium. ·    Heeft 20% hogere absorptie dan Magnesium Citraat. ·    Is beter verdraagbaar dan alle andere soorten. ·    Is op ieder moment van de dag in te nemen. ·    Heeft geen interactie met andere nutriënten. ·    Zijn puur gecapsuleerd in Vega-caps, zonder smaak of andere onnatuurlijke (vul)stoffen.  Technische achtergrond Sucrosomial® technologie:  Voor deze vorm van magnesium is de zogeheten Sucrosomial® technologie ontwikkeld (gepatenteerd) waarbij het actieve mineraal “ingekapseld” is tussen twee lagen fosfolipiden (zonnebloemolie en sucrose esters van vetzuren). Dit tweelagige membraan is vergelijkbaar met het celmembraan en verbetert de absorptie terwijl het tegelijkertijd de nutriënten beschermt. Hierdoor kunnen de nutriënten onbeschadigd door het spijsverteringskanaal heen, reageren zij niet met het slijmvlies en kunnen zij direct via de dunne darmwand de bloedstroom in.  
€ 46,95
G&W GEZICHTSREINIGER DODE ZEEZOUT 200ML
Gezond & Wel Gezichtsreiniger is verrijkt met sodium lactaat voor de gevoelige huid. Door het hoge gehalte aan magnesium en zwavel is Dode Zeezout verzachtend en zuiverend voor de huid.
€ 5,95
-15%
Orthiflor plus
Orthiflor Plus, Orthica
€ 42,46
€ 49,95
Arnica sport bad
Deze aromatische badmelk helpt bij het herstel van spieren en gewrichten na fysieke inspanning of bij stijfheid.
€ 15,49
Formula VM-2000®
Solgar Formula VM-2000® is een multi-vitaminen/mineralen formule die vooral wordt gebruikt door mensen die regelmatig sporten of fysieke arbeid verrichten. Deze formule biedt structurele ondersteuning en is ontwikkeld voor dagelijks gebruik.
€ 44,95
Magnesium Citrate
Solgar Magnesium Citrate is van belang voor het zenuwstelsel, draagt bij aan de aanmaak van bot en aan het normaal functioneren van de spieren.
€ 28,35
-15%
OPC 100 mg
OPC Druivenpittenextract
€ 29,71
€ 34,95