Vitals Choline-VC 400mg (100 capsules) van Vitals
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-23%

Vitals Choline-VC 400mg (100 capsules)

Vitals Choline-VC 400mg bevat 400 mg elementair choline van VitaCholine®, gericht op het ondersteunen van een normaal lipiden- en homocysteïnemetabolisme, een goed functionerende lever, en het behoud van de structuur van celmembranen. Het product speelt een belangrijke rol in diverse lichaamsprocessen en is essentieel omdat het lichaam niet voldoende choline aanmaakt. De adequate dagelijkse inname van choline voor volwassenen is vastgesteld op 400 mg, met hogere aanbevolen doses voor zwangere en borstvoedende vrouwen. Choline werkt synergetisch met bepaalde vitamines en DHA, en VitaCholine® is een kwalitatief hoogstaand merk dat veel in onderzoek wordt gebruikt.

€ 19,21 (incl. btw) € 24,95 -23% € 17,63 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitals Choline-VC 400mg

Vitals Choline-VC 400mg (100 capsules) - van het vooraanstaande VitaCholine® - biedt een optimale dosis van 400 mg elementair choline, een essentiële voedingsstof met een vitamine B-achtige functie. Ondanks dat choline lange tijd niet de erkenning kreeg die het verdient, heeft recent onderzoek zijn cruciale rol in onze gezondheid bevestigd. De Europese Commissie heeft in 2012 drie gezondheidsclaims goedgekeurd op basis van solide wetenschappelijke bewijzen: choline is van essentieel belang voor een normaal vetmetabolisme, ondersteunt een gezond homocysteïnemetabolisme en draagt bij aan een optimale leverfunctie.

De European Food Safety Authority (EFSA) benadrukte in 2016 de noodzaak van choline in ons dieet, aangezien ons lichaam dit niet in voldoende mate kan produceren. Voor volwassenen is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vastgesteld op 400 mg. Deze dosis neemt toe tot 480 mg voor zwangere vrouwen en 520 mg voor vrouwen die borstvoeding geven, om de gezondheid van zowel moeder als kind te ondersteunen.

Choline is een bouwsteen van celmembranen en speelt een sleutelrol in het vetmetabolisme en de gezondheid van de lever. Het helpt bij de vorming van betaïne, dat essentieel is voor het metaboliseren van homocysteïne, en draagt zo bij aan een normale bloedspiegel van deze stof.

Dit supplement is uniek vanwege de synergie tussen choline en essentiële nutriënten zoals vitamine B6, B12, folaat en SAMe, en de verrijking met DHA voor extra gezondheidsvoordelen. Vitals kiest bewust voor VitaCholine® vanwege de superieure kwaliteit en de brede toepassing in wetenschappelijk onderzoek, inclusief studies naar de voordelen van choline tijdens de zwangerschap.

Vitals Choline-VC 400mg is dus een essentiële aanvulling op uw dagelijkse voeding, ontworpen om:

Toegestane gezondheidsclaims:

ondersteunt een normaal lipidenmetabolisme

ondersteunt een normaal homocysteïnemetabolisme

heeft een positieve invloed op de leverfunctie

draagt bij aan het behoud van de structuur van celmembranen

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:  
Choline (bitartraat, VitaCholine®) 400 mg

Ingredienten

Cholinebitartraat, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule), antiklontermiddel (rijstvezels).

Gebruik
1 capsule per dag met water innemen, bij een maaltijd, of zoals geadviseerd.

Fabrikant
Vitals Voedingssupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

564697
Nieuw product
8716717003945
Merk
Vitals
Inhoud
100ca

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.