Orthica Co-enzym Q10 30 (60 softgels)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Orthica Co-enzym Q10 30 (60 softgels)

Orthica Co-enzym Q10 30 bevat Co-enzym Q10 dit is een vetoplosbare stof. Met EPA en DHA ter ondersteuning van het hart¹.

  • Bevat 30mg Co-enzym Q10
  • 450 mg visolie per mini softgel
  • Met de omega 3-vetzuren EPA en DHA
  • EPA en DHA dragen bij aan de ondersteuning van het hart¹
€ 31,95 (incl. btw) € 29,31 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Meer informatie over Orthica Co-enzym Q10 30 

Met EPA en DHA ter ondersteuning van het hart1 Co-enzym Q10 komt van nature in diverse soorten groenten en in vette vis voor. Zoek je een aanvulling op je gevarieerde en gezonde voeding, dan kun je kiezen voor Co-Enzym Q 10-30. Co-Enzym Q10 wordt kortweg ook wel Q10 genoemd, en de volledige naam is ubiquinon. In dit voedingssupplement zit 30mg Co-enzym Q10 per mini softgel. Dit product bevat per mini softgel 30 mg co-enzym Q10 en 450 mg visolie. Visolie bevat de omega 3-vetzuren EPA en DHA, en die dragen bij tot de ondersteuning van het hart¹.

Per mini softgel bevat dit voedingssupplement 30 mg Co-Enzym Q10 en 450mg visolie. Visolie bevat van nature de omega 3-vetzuren EPA en DHA. Het relatieve vetzuurpercentage van EPA is in deze visolie 18%, wat neerkomt op 69 mg per capsule. Voor het vetzuur DHA geldt een vetzuurpercentage van 12% en dat komt neer op 46 mg per mini softgel. De vetzuren EPA en DHA leveren een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. EPA en DHA leveren een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

Samenstelling per dagdosering van 1 mini softgel

co-enzym Q10 30 mg
visolie (met omega 3 vetzuren) 450 mg
- ¹EPA (eicosapentaeenzuur) (18% relatief vetzuurpercentage) 69 mg
- ¹DHA (docosahexaeenzuur) (12% relatief vetzuur percentage) 46 mg

Ingredienten
VISolie, rundergelatine, geleermiddel (glycerine), co-enzym Q10, stabilisator (bijenwas), DL-alfa-tocoferylacetaat, kleurstof (karamel).

Gebruik
Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 mini softgel per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant
Orthica
Antwoordnummer 1733
1300 WE  Almere

Disclaimer

• Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Orthica Kopen bij Natuurlijkbesteld

Ontdek het gemak van Orthica supplementen bestellen bij Natuurlijkbesteld.nl! Als jouw toegewijde partner in welzijn zorgen wij ervoor dat jouw bestelling binnen 24 uur wordt verzonden. Geniet van gratis verzending bij besteding vanaf €50. Wij verzekeren dat onze orthica producten een lange houdbaarheid hebben.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie op de orthica website.

869979
Nieuw product
8714439511663
Merk
Orthica
Inhoud
60sft

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.