EEN GEZONDE LEVENSSTIJL                            

Mijn naam is Margreet Ros en ik ben Orthomoleculair therapeut en begeleider van Metabolic Balance. In mijn praktijk kan ik je met Metabolic Balance o.a. helpen bij de volgende problemen:

Heb je last van:                                                                              

- overgewicht

- spijsverteringsproblemen

- overgangsklachten

- diabetes

- moeite met slapen

- onderliggende ontstekingen (vaak niet bekend)

- vermoeidheid

- stress

- of migraine?

Heb je alles al geprobeerd maar wil niets helpen?

Dit is een teken dat je stofwisseling uit balans is. Enerzijds komt dat doordat vrijwel alle voedingsmiddelen tegenwoordig industrieel worden bewerkt. Dit brengt ons lijf flink in de war. Anderzijds speelt het te vaak en teveel eten ook een grote rol in deze verstoring. Gelukkig kunnen wij je helpen weer een stabiele stofwisseling te krijgen. Zo kun je afvallen en direct stappen zetten naar een gezonde levensstijl voor de lange termijn!

Wat is Metabolic Balance?

Metabolic Balance brengt jouw stofwisseling weer in balans door aan de hand van jouw bloedwaarden een persoonlijk voedingsplan op te stellen. Zo kunnen alle voedingsstoffen die je dagelijks binnen krijgt worden omgezet in bruikbare energie, in plaats van in vetreserves. Naast het persoonlijke voedingsplan zal je door het implementeren van de acht Metabolic Balance regels aanleren hoe je bewust kunt eten. Op die manier houd je er een persoonlijke en gezonde levensstijl op na waardoor jij je fit zult voelen. Doe je mee?

In 4 fases naar een nieuwe en gezonde levensstijl!

De verschillende fases.

 

Fase 1

In twee dagen reset jij je lichaam. Je lichaam schakelt om naar energie die van binnenuit komt: de vetreserves.

Fase 2

Je eet de natuurlijke voedingsmiddelen van jouw lijst tot je jouw gewenste doel hebt bereikt. In combinatie met onze 8 regels komt je stofwisseling weer in balans.

Fase 3

Nu je in balans bent mag je nieuwe voedingsmiddelen uitproberen en ervaren wat dat met je lichaam doet. Aan de hand van dit gevoel kies je nu zelf wat je wilt eten.

Fase 4

Je hebt een nieuwe levensstijl geïmplementeerd en zo blijft jouw stofwisseling in balans. Je kunt weer helemaal op jezelf vertrouwen om bewuste keuzes te maken.

Hoe gaan wij te werk?

 

Bloedwaardenonderzoek

Tijdens de intake worden jouw persoonlijke levensstijl, medische geschiedenis en 36 bloedwaarden geanalyseerd. De resultaten geven inzicht in verstoringen van de stofwisseling, ontstekingen en de hormoonhuishouding.

 

Persoonlijk voedingsplan

Aan de hand van de bloedwaarden wordt een persoonlijk voedingsplan samengesteld. De nadruk ligt uiteraard op (biologische) natuurlijke voedingsmiddelen die goed zijn voor jouw stofwisseling.

Intensieve begeleiding

 Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen routines, gewoontes en voorkeuren. Ik ondersteun jou om de overgang naar je nieuwe en gezonde levensstijl met succes in je drukke leven te integreren.

Wat zijn de kosten?

Persoonlijke begeleiding

Uitgebreid traject met supplementen

Groepstraject

€ 925,00

 

€ 1250,00

€ 700,00  p/pers.

   Vanaf 2 personen

Een persoonlijk intakegesprek

 

Een persoonlijk intakegesprek

Een persoonlijk intakegesprek

Een persoonlijk voedingsplan opgesteld op basis van je bloedwaarden

 

Een persoonlijk voedingsplan opgesteld op basis van je bloedwaarden

Een persoonlijk voedingsplan opgesteld op basis van je bloedwaarden

Persoonlijke coaching sessies

Persoonlijke coaching sessies

 

Groepsconsulten coaching sessies

 

Supplementen voor het herstellen van het lichaam gedurende 3 maanden van het voedingsplan

 

 

 

De kosten van het persoonlijke voedingsprogramma zijn €700,00 tot €1250,00. Veel zorgverzekeraars vergoeden het programma (deels). Neem contact op met uw verzekeraar of Metabolic Balance wordt vergoed.