Inlegkruisjes flexibel
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inlegkruisjes flexibel

€ 3,99 (incl. btw) € 3,66 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Ginger Organic Inlegkruisjes flexibel

Ginger Organic is een Deens merk, zij hebben als doel gezonde en natuurlijke menstruatie producten te maken die zowel mens als het milieu beschermt.

Ginger Organic heeft wel 5 certificeringen.

1. Allergy Certified is een internationaal allergie label. Ze garanderen een minimaal mogelijk risico op allergieën. Ginger Organic producten bevatten geen allergenen, irriterende stoffen voor de huid of stoffen die hormonale onbalans veroorzaken.

2. Nordic Swan Eco label is een officieel ecolabel in de Scandinavische landen. De garantie dat Ginger Organic-producten duurzaam zijn geproduceerd en dat geen van de producten iets bevat dat mogelijk schadelijk is voor uw gezondheid.

3. Ecocert label geeft de garantie dat het katoen in Ginger Organic-producten 100% biologisch is en dat de producten geen bleekmiddel, schadelijke chemicaliën of ingrediënten bevatten. Deze certificering stelt ook hoge eisen aan de beloning en arbeidsomstandigheden van het personeel gedurende het gehele productieproces.

4. Global Organic Textile Standard is een wereldwijde standaard die de biologische status van de katoen dat in de producten wordt gebruikt. GOTS verzekert de biologische status van textiel, van het oogsten van de grondstoffen, via ecologisch en sociaal verantwoorde productie tot etikettering om de eindgebruiker een geloofwaardige verzekering te bieden.

5. FSC label is een wereldwijd keurmerkprogramma voor bosproducten. Een FSC-gecertificeerd bos wordt beheerd met respect voor mens en natuur. Alle verpakkingen van Ginger Organic zijn FSC-gecertificeerd, omdat we de natuurlijke omgeving willen beschermen en sociale verantwoordelijkheid willen nemen bij het beheer van de bossen waaruit het hout afkomstig is.

Samenstelling
Katoen

Gebruik
Inlegkruisjes wordt gebruikt voor tijdens de menstruatie, deze plaats je in het ondergoed.

Fabrikant
Ginger Organic Care ApS
33 Holsbjergvej
Albertslund 2620
Denmark

947413
5713334000022
Merk
Ginger Organic
Inhoud
30st

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.