Thin feel
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Thin feel

Durex Thin Feel
€ 16,49 (incl. btw) € 15,13 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

De Durex Thin Feel condooms zijn dunner dan de classic condooms van Durex voor meer sensatie. Houd je niet zo van het gevoel van dikkere condooms? Probeer dan onze Thin Feel-condooms voor een heel andere ervaring. Je voelt meer tijdens het vrijen, en toch zijn deze condooms even betrouwbaar als de rest van het Durex-gamma. Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt u een 100% betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, hiv (aids) of andere seksueel overdraagbare aandoeningen. Lees de gebruiksaanwijzing aan de binnenkant van de verpakking aandachtig door, vooral bij gebruik van het condoomvoor anale of orale seks.

Toepassing
Bescherming tegen zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen.

Samenstelling
Latex condoom van natuurlijk rubber met glijmiddel

Gebruik
Gebruik alleen glijmiddel dat wordt aanbevolen voor gebruik met condooms. Bij anaal gebruik wordt aanbevolen een glijmiddel op waterbasis te gebruiken op de buitenkant van het condoom (gebruik geen Durex Play Tingle). Gebruik een condoom slechts één keer.

Waarschuwing
Een condoom mag slechts 1 keer gebruikt worden.
Hergebruik kan het risico op scheuren of infectie verhogen.
Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt 100% bescherming tegen zwangerschap, HIV of ander seksueel overdraagbare aandoeningen.

Gebruik alleen glijmiddel dat wordt aanbevolen voor gebruik met condooms. Bij anaal gebruik wordt aanbevolen een glijmiddel op waterbasis te gebruiken op de buitenkant van het condoom(gebruik geen Durex Play Tingle).

Condooms kunnen verstikkingsgevaar opleveren.

Fabrikant
Beckitt Renckiser Healthcare 
Siriusdreef 14
2132 WT  Hoofddorp

226991
5410036305607
Merk
Durex
Inhoud
12st

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.