Gezichtsverzorging

Gemaakt op 26-6-2023

Gezichtsverzorgingsproducten zijn essentiële items in onze dagelijkse schoonheidsroutine. Ze helpen onze huid gezond te houden, te hydrateren, te voeden en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Er zijn verschillende categorieën gezichtsverzorgingsproducten die specifiek zijn ontwikkeld om aan verschillende behoeften van onze huid te voldoen.

Dagcrème is een lichte en hydraterende crème die bedoeld is om 's ochtends te worden aangebracht. Het biedt de nodige hydratatie en vormt vaak een beschermende barrière tegen schadelijke UV-stralen en vervuiling. Dagcrèmes bevatten vaak antioxidanten en SPF om de huid te beschermen en te voorkomen dat vroegtijdige veroudering optreedt.

Nachtcrème is een rijkere crème die 's avonds wordt gebruikt om de huid tijdens de nachtelijke herstelfase te voeden en te hydrateren. Nachtcrèmes zijn vaak dikker en bevatten ingrediënten die de celvernieuwing bevorderen en de huid herstellen terwijl we slapen. Ze kunnen ook anti-aging eigenschappen hebben en helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Gezichtsreiniging is een belangrijke stap in de gezichtsverzorgingsroutine. Het omvat producten zoals gezichtsreinigers, toners en micellair water. Deze producten helpen om onzuiverheden, make-upresten en overtollige oliën van het gezicht te verwijderen, waardoor de huid fris en schoon aanvoelt. Gezichtsreiniging is van vitaal belang om de poriën vrij te houden en onzuiverheden te voorkomen.

Gezichtsmaskers zijn een heerlijke traktatie voor de huid. Ze zijn er in verschillende soorten, zoals kleimaskers, hydraterende maskers, exfoliërende maskers en sheetmaskers. Gezichtsmaskers bieden diepgaande verzorging en behandelen specifieke huidproblemen zoals een droge huid, verstopte poriën of een doffe teint. Ze helpen de huid te revitaliseren, te hydrateren en te kalmeren.

Gezichtsolie is een voedend product dat meestal wordt gebruikt als aanvulling op de dag- of nachtcrème. Het kan helpen om de huid extra te voeden, vochtverlies tegen te gaan en de huidbarrière te versterken. Gezichtsolie is vooral gunstig voor mensen met een droge huid, maar kan ook voordelen bieden voor andere huidtypes.

Make-up maakt ook deel uit van gezichtsverzorging, hoewel het voornamelijk gericht is op het verbeteren van het uiterlijk. Foundation, concealer, poeder, blush, oogschaduw en lipproducten zijn enkele voorbeelden van make-upproducten die de huid er stralend en perfect uit laten zien. Het is belangrijk om make-up te kiezen die de huid niet verstopt en bij voorkeur producten te gebruiken die ook huidverzorgende eigenschappen hebben.

Gezichtsverzorgings producten kopen Bij Natuurlijkbesteld

Als je op zoek bent naar hoogwaardige natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten, is NatuurlijkBesteld een geweldige optie. Ze bieden een breed scala aan producten die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten en vrij zijn van schadelijke chemicaliën. Door te kiezen voor natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten kun je de gezondheid van je huid bevorderen en tegelijkertijd milieubewust handelen. Bij NatuurlijkBesteld kun je vertrouwen op de kwaliteit en effectiviteit van de producten die je koopt, zodat je jouw huid de beste verzorging kunt bieden.

Aloe vera dag/nachtcreme rich
Deze rijke crème op basis van pure aloë vera zorgt voor intensieve hydratatie en ondersteunt het natuurlijke regeneratie-proces van de huid.
€ 33,45
Face wash
Deze gecertificeerd natuurlijke, met water licht schuimende Face wash is de perfecte manier om het gezicht op milde wijze te reinigen.
€ 13,99
Aloe vera dag/nachtcreme light
Deze fijne crème op basis van pure aloë vera zorgt voor intensieve hydratatie en ondersteunt het natuurlijke regeneratie-proces van de huid.
€ 33,45
Reinigingsmelk elk huidtype
Deze wateroplosbare, gecertificeerd natuurlijke reinigingsmelk voor alle huidtypen is speciaal samengesteld om het gezicht op milde wijze te reinigen.
€ 13,99
Dr Hauschka Kalmerings Masker Mini
Ontdek de serene rust met Dr. Hauschka's Kalmerend Masker: een ware oase voor de gevoelige en snel geïrriteerde huid. Dit gezichtsmasker biedt een verkwikkende pauze voor de huid die onder stress lijdt, resulterend in roodheid en irritaties. Het werkt harmoniserend, voedt intensief, en is zelfs geschikt voor de verzorging van couperose-gevoelige huid.
€ 7,50
Cuparosa gezichtsolie
Cuparosa gezichtsolie bestaat uit geneeskrachtige oliën met o.a. provitamine B5, t.w. Zonnebloemolie, Walnootolie, Paardenkastanje, Hamamelis, Arnica, Sint Janskruid, Cipresse, Wijnruit, Citroen, Lavendel.
€ 10,25
Rozenbottel reinigingsmelk
Jacob Hooy Rozenbottel reinigingsmelk is een lichte, verzorgende lotion om dagelijks je gezicht mee te reinigen en make-up te verwijderen.
€ 6,99