Vitakruid B12 5000 mcg methylcobalamine (60 smelttabletten) van Vitakruid
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-25%

Vitakruid B12 5000 mcg methylcobalamine (60 smelttabletten)

Vitakruid B12 5000 mcg methylcobalamine is een supplement in de vorm van 60 smelttabletten, dat gebruik maakt van de biologisch actieve vorm van vitamine B12, methylcobalamine. Het is specifiek ontworpen om bij te dragen aan de vermindering van vermoeidheid en futloosheid, het ondersteunen van het immuunsysteem, en het bevorderen van een positieve gemoedstoestand, geheugen, en concentratievermogen. Deze vorm van vitamine B12 wordt snel opgenomen via het mondslijmvlies dankzij de smelttabletvorm en is verrijkt met een natuurlijk kersen aroma. Het supplement is vooral aanbevolen voor mensen met een foliumzuuroverschot in hun bloed en biedt een hoge dosis B12, die veilig is voor consumptie. Het product benadrukt ook de voorkeur voor methylcobalamine en adenosylcobalamine, de best opneembare vormen van B12, boven niet-actieve synthetische vormen zoals cyanocobalamine.

€ 13,43 (incl. btw) € 17,90 -25% € 12,32 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitakruid B12 5000 mcg Methylcobalamine

Verrijk uw dagelijkse voeding met Vitakruid B12 5000 mcg methylcobalamine en ervaar een significante vermindering van vermoeidheid en een boost in energieniveau. Onze smelttabletten, verrijkt met een aangenaam natuurlijk kersen aroma, bieden een snelle opname van de biologisch actieve vorm van vitamine B12 rechtstreeks via het mondslijmvlies, voor een efficiënte en effectieve voedingsondersteuning.

Voordelen van Methylcobalamine B12:

Energieboost: Vitamine B12 is cruciaal voor het verminderen van vermoeidheid en het verhogen van energie, door het beschikbaar maken van gestapeld foliumzuur voor het lichaam.

Cognitieve en Emotionele Ondersteuning: Bevordert een positieve gemoedstoestand, verbetert het geheugen en concentratievermogen, en versterkt het immuunsysteem.

Ondersteuning van het Zenuwstelsel: Draagt bij aan de aanmaak van rode bloedcellen, een verbeterde functie van het zenuwstelsel, en speelt een rol in het celvernieuwingsproces.

Waarom Kiezen voor Vitakruid B12 Methylcobalamine?

Biologisch Actieve Vorm: Methylcobalamine en adenosylcobalamine zijn de meest effectieve, direct opneembare vormen van vitamine B12, in tegenstelling tot de minder effectieve synthetische vormen zoals cyanocobalamine.

Snelle en Efficiënte Opname: De smelttablet vorm zorgt voor een directe opname via het mondslijmvlies, waardoor het supplement sneller werkt dan traditionele capsules of pillen.

Veiligheid en Kwaliteit: Een hoge dosering van 5000 mcg B12 overschrijdt veilig de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zonder bekende nadelige effecten, ondersteund door uitgebreid onderzoek en kwaliteitscontroles.

Aanbevolen Gebruik:

Voor de beste resultaten, laat een smelttablet langzaam oplossen in uw mond voor directe opname. Dit supplement is vooral gunstig voor personen met een verhoogd foliumzuurniveau in het bloed en dient als een waardevolle aanvulling op een gebalanceerd dieet rijk aan dierlijke producten.

Kies voor Vitakruid B12 5000 mcg Methylcobalamine voor een gezonder, energieker leven met de ondersteuning van de meest effectieve vorm van vitamine B12.

Samenstelling per dagdosering van 1 smelttablet:   % RI*
Vitamine B12 (Methylcobalamine) 5000 µg 200.000%
* Referentie-inname    


Ingredienten

Xylitol (zoetstof), magnesium stearaat (antiklontermiddel), kersen aroma (smaakstof), Vitamine B12 (Methylcobalamine), silicium dioxide (bindmiddel).

Gebruik
Neem 1 smelttablet per dag. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Fabrikant
Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

836763
Nieuw product
8717438690964
Merk
Vitakruid
Inhoud
60tb

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

Vitakruid

Vitakruid, begonnen als een bescheiden familiebedrijf, heeft zich ontpopt tot een leidende naam in de supplementenindustrie. Met een focus op innovatie en kwaliteit, biedt Vitakruid een uitgebreid assortiment van meer dan tachtig verschillende voedingssupplementen. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en streven naar een optimale biologische beschikbaarheid, waarbij natuurlijke ingrediënten de voorkeur krijgen.

Vitakruid

Gezondheid en Duurzaamheid Voorop

Het aanbod van Vitakruid is gericht op het ondersteunen van diverse gezondheidsdoelen, zoals stressverlichting, immuunondersteuning, en energieverbetering. Dit illustreert de missie van Vitakruid om bij te dragen aan de gezondheid en welzijn van mensen, terwijl tegelijkertijd gestreefd wordt naar duurzaamheid. Waar mogelijk zijn de producten veganistisch, wat de toewijding van Vitakruid aan zowel menselijke gezondheid als milieubewustzijn benadrukt.