Groenlipmossel extract & Ovomet
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Groenlipmossel extract & Ovomet

Vitakruid Groenlipmossel extract & Ovomet
€ 30,90 (incl. btw) € 28,35 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitakruid Groenlipmossel extract & Ovomet 
Mineralen met vitaminen

Hoogwaardige combinatie van groenlipmossel en eierschaalmembraam
De groenlipmossel dankt zijn naam aan de lichtgroene rand langs de buitenkant van de schelp. De mossel komt uitsluitend voor in de Nieuw Zeelandse wateren van Marlborough Sounds, waar het schelpdier optimaal kan floreren in de ongerepte natuur. Het groen omlijste weekdier bevat een van nature een hoge concentratie essentiële vetzuren en glycosamineglycanen. Naast groenlipmossel speelt ook het gepatenteerde Ovomet® een hoofdrol in deze formule. Dit eierschaalmembraan bevat van nature collageen, hyaluronzuur glucosamine, chondroïtine, keratine, lyzozyme en meer dan 500 proteïnen.

Hoge concentratie werkzame bestanddelen in Groenlipmosselextract
Bij de verwerking van groenlipmossel tot poeder blijft de nutriëntwaarde hetzelfde. In feite heb je een fijngestampte mossel; op zich gezond, maar we kunnen hier geen grote gezondheidsvoordelen aan verbinden. De hoeveelheid werkzame bestanddelen is simpelweg niet hoog genoeg. Door de kostbare nutriënten snel na de vangst uit het weekdier te filteren ontstaat een extract, wat een vele malen hogere concentratie van de werkzame bestanddelen heeft. Bovendien verloopt de verwerking van mossel tot poeder en van poeder tot extract binnen een zeer kort tijdsbestek. Door dit snelle extractieproces blijven de actieve nutriënten beter in tact. Hierdoor kan Vitakruid in Groenlipmossel en Ovomet® een hoogwaardig groenlipmosselextract met een hoog percentage werkzame stoffen garanderen!

Uniek eierschaalmembraan Ovomet®
Sinds 2017 werkt Vitakruid samen met de Spaanse onderzoeksfirma Eggnovo, producent van het gepatenteerde eierschalenmembraan Ovomet®. Bij het pellen van een eitje gooien we de eierschaal weg, maar het membraan van de eierschaal is een rijke bron van voedingsstoffen. Eggnovo besloot daarom juist dit deel van de eierschaal te gebruiken voor Ovomet®. En op dit gebied mogen ze zich met recht innovatief noemen. De firma beschikt namelijk over een unieke methode voor het scheiden van het interne membraan van de eierschaal. Tijdens dit secure productieproces verwerken ze het kwetsbare membraan direct tot poeder, zonder tussenkomst van verhitting. Hierdoor blijven alle voedingsstoffen intact. Bovendien komt Ovomet® door het duurzame ontwikkelingsproces milieuvriendelijk en volledig non-chemisch tot stand!

Ovomet® is rijk aan collageen en hyaluronzuur
In het ei fungeert het membraan als een natuurlijke beschermlaag voor het eiwit. Het kwetsbare vliesje bestaat uit een unieke samenstelling van hoge concentraties collageen types I, V en X (3-38%), hyaluronzuur (4%), glucosamine (2%), chondroïtinesulfaat (2%) en meer dan 500 belangrijke enzymen. Dit is een uiterst hoogwaardige combinatie van nutriënten die bovendien synergie heeft.

- Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming
- Vitamine C draagt bij aan de normale werking van botten
- Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het kraakbeen
- Vitamine C draagt ondersteunt het immuunsysteem

 Samenstelling per dosering (3 vega capsules):   RI*

Groenlipmossel extract

351 mg

**

Eierschaalmembraan (Ovomet®)

300 mg

**

Vitamine C (ascorbinezuur)

81 mg

101%

* Referentie-inname
** Geen RI vastgesteld

   

Ingredienten
aardappelzetmeel (vulstof), Groenlipmossel extract (WEEKDIER), Ovomet® (EI), HPMC (capsule), Vitamine C (ascorbinezuur), zonnebloemolie (oleum helianthus).

Gebruik
Neem 3 capsules per dag. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Fabrikant
Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

840344
Nieuw product
8717438691213
Merk
Vitakruid
Inhoud
90vc

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

Vitakruid

Vitakruid, begonnen als een bescheiden familiebedrijf, heeft zich ontpopt tot een leidende naam in de supplementenindustrie. Met een focus op innovatie en kwaliteit, biedt Vitakruid een uitgebreid assortiment van meer dan tachtig verschillende voedingssupplementen. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en streven naar een optimale biologische beschikbaarheid, waarbij natuurlijke ingrediënten de voorkeur krijgen.

Vitakruid

Gezondheid en Duurzaamheid Voorop

Het aanbod van Vitakruid is gericht op het ondersteunen van diverse gezondheidsdoelen, zoals stressverlichting, immuunondersteuning, en energieverbetering. Dit illustreert de missie van Vitakruid om bij te dragen aan de gezondheid en welzijn van mensen, terwijl tegelijkertijd gestreefd wordt naar duurzaamheid. Waar mogelijk zijn de producten veganistisch, wat de toewijding van Vitakruid aan zowel menselijke gezondheid als milieubewustzijn benadrukt.