GABA Plus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

GABA Plus 90 st.

Directe opname van GABA door smelttablet!

-Goed voor het concentratievermogen*

-Directe opname via het mondslijmvlies door smelttablet

-Goed voor de gemoedstoestand*

Klik hier voor grotere verpakking: 180 st.

€ 24,90 (incl. btw) € 22,84 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitakruid GABA Plus

Uniek combinatiecomplex
Met het vorderen van de leeftijd maakt ons lichaam steeds minder aan van bepaalde stoffen. Een voorbeeld van zo’n stof is GABA, ook bekend als gamma-aminoboterzuur. Naarmate we ouder worden produceren we steeds kleinere hoeveelheden. Suppletie met GABA kan in deze omstandigheden uitkomst bieden. GABA Plus bevat 250 mg zuiver opneembaar GABA.

Door smelttablet lagere dosering nodig
De manier van suppleren is allesbepalend voor de opname van GABA. Een GABA tablet of capsule van 500 mg of meer klinkt veelbelovend, maar de opname van GABA in tablet- of capsulevorm is ronduit matig. Uit onderzoekt blijkt namelijk dat de structuur van GABA te groot is om de darmwand te passeren. Zelfs gezonde darmen nemen het nutriënt niet goed op. Voor GABA Plus koos Vitakruid daarom voor een smelttablet. Door de keuze voor een zuigtablet volstaat een ogenschijnlijk lage dosering van 250 mg al!

Directe en betere opname door smelttablet
Verschillende onderzoeken onderschrijven bovendien de betere opname van GABA via het mond- en wangslijmvlies. Niet alleen neemt het lichaam het nutriënt op deze manier sneller op, maar de inname met een smelttablet verhoogt ook de kwaliteit van opname aanzienlijk.

Voor een volledige opname van de nutriënten adviseert Vitakruid het tablet minimaal 10 minuten onder de tong te plaatsen. Zo kunnen alle stoffen in de aangeboden hoeveelheid de bloedbaan bereiken. En geen zorgen, de natuurlijke aardbei-aroma maakt het tablet een feestje voor de smaakpapillen.

Nodige cofactoren voor de omzetting van GABA
GABA wordt gevormd uit het aminozuur L-glutamine. Een proces dat zich niet zonder moeite voltrekt. Voor de omzetting van glutamine naar GABA behoeft het lichaam namelijk zogenoemde cofactoren. Deze activerende nutriënten zorgen ervoor dat glutamine daadwerkelijk in GABA kan worden omgezet. Voor deze mutatie gebruikt het lichaam onder andere thiamine (vitamine B1), magnesium en l-taurine. Nutriënten die ruimschoots in de GABA-formule vertegenwoordigd zijn. Naast het leveren van een adequate dosering GABA ondersteunt deze formule dus ook de lichaamseigen GABA aanmaak!

Magnesiumtauraat en vitamine B1 maken GABA effectiever
Magnesiumtauraat is een combinatie van het aminozuur l-taurine en magnesium. Deze combinatie dient niet alleen als versterkende factor voor de opname van GABA, maar heeft ook een waardevolle functie op zichzelf. De binding aan l-taurine maakt het bovendien makkelijker voor het magnesium om de bloed-hersenbarrière te passeren; de plek waar het mineraal doeltreffend is.

Ook een lage thiamine-inname associëren we aan een verminderde GABA effectiviteit.

- Magnesium speelt een rol bij botaanmaak en het behoud van sterke botten
- Magnesium is goed voor de gemoedstoestand, het celdelingsproces, het geheugen, de leerprestatie en het concentratievermogen
- Magnesium helpt de normale eiwitsynthese, een goede elektrolytenbalans en een normaal energieleverend metabolisme te behouden
- Magnesium is van belang voor sterke tanden
- Magnesium is goed voor de spieren en het zenuwstelsel
- Magnesium is goed bij vermoeidheid en moeheid
- Vitamine B1 (thiamine) draagt bij aan een energieleverend metabolisme
- Vitamine B1 (thiamine) is goed voor het hart
- Vitamine B1 (thiamine) is goed voor de gemoedstoestand, de leerprestatie, het concentratievermogen en het geheugen
- Vitamine B1 (thiamine) ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel

 Samenstelling per dagdosering van 1 smelttablet: RI*

GABA

250mg

**

Magnesium tauraat

50mg

**

Vitamine B1

2mg

182%

* Referentie-inname    

Ingredienten
sorbitol (vulstof), dextrose, GABA (Gamma Amino Boterzuur), mannitol  (zoetstof), Magnesium (Tauraat), natriumzetmeelglycolaat (smeltverbeteraar), natuurlijke aardbei aroma (smaakstof), natriumcroscarmellose (smeltverbeteraar), microcrystalline cellulose (antiklontermiddel), silicium dioxide (vulfstof), magnesium stearaat (antiklontermiddel), natuurlijke citroenzuur (smaakstof), natuurlijke frambozen aroma (smaakstof), Thiamine HCI (Vitamine B1).

Gebruik:
1 tot 3 maal daags 1 smelttablet laten smelten onder de tong (ca. 10 minuten). Houd u aan de aanbevolen dosering.

Niet geschikt voor kinderen t/m 12 jaar.

Raadpleeg uw gezondheidsprofessional bij zwangerschap, borstvoeding of medicijngebruik (in het bijzonder antidepressiva). 
Dit moet altijd op individueel niveau getoetst worden op veiligheid.

Fabrikant
Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

886039
Nieuw product
8717438690599
Merk
Vitakruid
Inhoud
90st

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

Vitakruid

Vitakruid, begonnen als een bescheiden familiebedrijf, heeft zich ontpopt tot een leidende naam in de supplementenindustrie. Met een focus op innovatie en kwaliteit, biedt Vitakruid een uitgebreid assortiment van meer dan tachtig verschillende voedingssupplementen. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en streven naar een optimale biologische beschikbaarheid, waarbij natuurlijke ingrediënten de voorkeur krijgen.

Vitakruid

Gezondheid en Duurzaamheid Voorop

Het aanbod van Vitakruid is gericht op het ondersteunen van diverse gezondheidsdoelen, zoals stressverlichting, immuunondersteuning, en energieverbetering. Dit illustreert de missie van Vitakruid om bij te dragen aan de gezondheid en welzijn van mensen, terwijl tegelijkertijd gestreefd wordt naar duurzaamheid. Waar mogelijk zijn de producten veganistisch, wat de toewijding van Vitakruid aan zowel menselijke gezondheid als milieubewustzijn benadrukt.

Trustpilot review

Trustpilot review

Trustpilot review

Trustpilot review

Trustpilot review

Trustpilot review

3 andere producten in dezelfde categorie: