Vitakruid B12 Combi 10.000 met folaat (120 smelttabletten) van Vitakruid
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-25%

Vitakruid B12 Combi 10.000 met folaat (120 smelttabletten)

Vitakruid B12 Combi 10.000 met folaat is een voedingssupplement in de vorm van smelttabletten, speciaal ontwikkeld om vermoeidheid te verminderen en het immuunsysteem te ondersteunen. Het bevat hoge doseringen van de beste vormen van vitamine B12 (methylcobalamine en adenosylcobalamine) en Quatrefolic®, een hoogopneembare vorm van foliumzuur, voor een verbeterde werking en opname van vitamine B12. Dit supplement is vrij van B6, GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen en heeft een natuurlijk kersen aroma voor een aangename smaak. Het is de eerste keuze bij een zwaar ontoereikende vitamine B12 niveau en draagt bij aan de aanmaak van rode bloedcellen, een betere functie van het zenuwstelsel en het celvernieuwingsproces.

€ 59,93 (incl. btw) € 79,90 -25% € 54,98 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitakruid B12 Combi 10.000 met folaat

Ontdek de kracht van Vitakruid B12 Combi 10.000 met folaat, uw bondgenoot in de strijd tegen vermoeidheid en voor een robuust immuunsysteem. Deze unieke formule, vrij van vitamine B6, biedt een innovatieve combinatie van hooggedoseerde vitamine B12 in zijn meest effectieve vormen - methyl- en adenosylcobalamine - en Quatrefolic®, de meest opneembare variant van foliumzuur. Samen bevorderen ze de energielevels, ondersteunen ze de mentale functies en dragen ze bij aan een gezond immuunsysteem.

Waarom Kiezen voor Vitakruid B12 Combi 10.000 met Folaat?

Optimale Vormen van B12: Profiteer van de voordelen van methylcobalamine en adenosylcobalamine, de bioactieve vormen van B12 die direct door uw lichaam kunnen worden gebruikt.

Superieure Opname met Quatrefolic®: Dankzij de geavanceerde vorm van foliumzuur, Quatrefolic®, geniet u van maximale opname en effectiviteit van de voedingsstoffen.

Snelle Werking: De smelttabletten worden snel opgenomen via het mondslijmvlies, waardoor u sneller de voordelen ervaart.

Veilig en Natuurlijk: Zonder GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Verrijkt met een natuurlijk kersen aroma voor een aangename smaakervaring.

Gezondheidsvoordelen op een Rij

Vermindert vermoeidheid en ondersteunt een levendige energie.

Bevordert een gezonde aanmaak van rode bloedcellen en vernieuwing van cellen.

Draagt bij aan de werking van het zenuwstelsel en versterkt het immuunsysteem.

Ondersteunt de mentale functies zoals gemoedstoestand, geheugen en concentratie.

Voeding en Supplementatie

Terwijl dierlijke producten essentiële bronnen van vitamine B12 vormen, biedt Vitakruid B12 Combi 10.000 met folaat een krachtige aanvulling om te zorgen voor adequate niveaus van deze cruciale voedingsstof, vooral voor degenen met een verhoogde behoefte of ontoereikende inname via de voeding.

Uw Eerste Keuze bij Onvoldoende B12

Geconfronteerd met een significante disbalans in B12-niveaus? Kies voor Vitakruid B12 Combi 10.000 met folaat voor een gerichte aanpak en optimale gezondheidsvoordelen.

Samenstelling per dosering (1 smelttablet)HoeveelheidRI*

Vitamine B12 (Adenosylcobalamine)

5000 µg

200.000%

Vitamine B12 (Methylcobalamine)

5000 µg

200.000%

Folaat (Quatrefolic®)

500 µg

250%

* Referentie-inname

** Geen RI vastgesteld

Ingredienten

Xylitol (zoetstof), natuurlijk kersen aroma (smaakstof), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), Vitamine B12 (Adenosylcobalamine), Vitamine B12 (Methylcobalamine), silicium dioxide (bindmiddel), 5-MTHF folaat (foliumzuur - actieve vorm gebonden aan glucosaminezout).

Gebruik
Neem 1 smelttablet per dag.
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Fabrikant
Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

564611
Nieuw product
8717438691404
Merk
Vitakruid
Inhoud
120tb

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

Vitakruid

Vitakruid, begonnen als een bescheiden familiebedrijf, heeft zich ontpopt tot een leidende naam in de supplementenindustrie. Met een focus op innovatie en kwaliteit, biedt Vitakruid een uitgebreid assortiment van meer dan tachtig verschillende voedingssupplementen. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en streven naar een optimale biologische beschikbaarheid, waarbij natuurlijke ingrediënten de voorkeur krijgen.

Vitakruid

Gezondheid en Duurzaamheid Voorop

Het aanbod van Vitakruid is gericht op het ondersteunen van diverse gezondheidsdoelen, zoals stressverlichting, immuunondersteuning, en energieverbetering. Dit illustreert de missie van Vitakruid om bij te dragen aan de gezondheid en welzijn van mensen, terwijl tegelijkertijd gestreefd wordt naar duurzaamheid. Waar mogelijk zijn de producten veganistisch, wat de toewijding van Vitakruid aan zowel menselijke gezondheid als milieubewustzijn benadrukt.