Vitakruid B12 Combi 6000, folaat & P-5-P (120 zuigtabletten) van Vitakruid
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-25%

Vitakruid B12 Combi 6000, folaat & P-5-P (120 zuigtabletten)

Vitakruid B12 Combi 6000, een voedingssupplement in de vorm van zuigtabletten dat een combinatie van vitamine B12, folaat (in de vorm van Quatrefolic®), en vitamine B6 (als P-5-P) bevat. Dit supplement biedt een hoge dosering van 6000 mcg B12 per tablet, ontworpen voor snelle opname via het mondslijmvlies, en benadrukt de biologische beschikbaarheid van zijn actieve ingrediënten. De voordelen omvatten ondersteuning bij de vermindering van vermoeidheid en moeheid, verbeterde functie van het immuunsysteem, zenuwstelsel, en de aanmaak van rode bloedcellen, evenals bijdrage aan het celvernieuwingsproces. Het product is specifiek gericht op personen met ontoereikende vitamine B12 niveaus en belooft betere opname door gebruik van de best opneembare vormen van de betrokken vitamines.

€ 48,68 (incl. btw) € 64,90 -25% € 44,66 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitakruid B12 Combi 6000 met folaat & P-5-P

Ontdek de kracht van Vitakruid B12 Combi 6000, uw dagelijkse bondgenoot tegen vermoeidheid en een garantie voor een dynamisch immuunsysteem. Deze innovatieve formule combineert hooggedoseerde vitamine B12 met de optimale opneembaarheid van Quatrefolic® folaat en de natuurlijke vorm van vitamine B6, P-5-P, voor een alomvattende gezondheidsondersteuning.

Hoogwaardige, Snelle Opname

Onze zuigtabletten zijn niet alleen makkelijk in te nemen dankzij het natuurlijke aardbeienaroma, maar zorgen ook voor een ongeëvenaarde opnamesnelheid. De directe opname via het mondslijmvlies maakt deze tabletten superieur in effectiviteit.

De Kracht van Vitamine B12

Met een royale dosis van 6000 mcg B12, samengesteld uit de best opneembare vormen methylcobalamine en adenosylcobalamine, pakt Vitakruid B12 Combi 6000 actief vermoeidheid aan, ondersteunt het een gezond immuunsysteem, bevordert het de aanmaak van rode bloedcellen en draagt het bij aan het celvernieuwingsproces.

Quatrefolic® voor Maximale Folaat Opname

Quatrefolic®, de revolutionaire vierde generatie folaat, verzekert met zijn unieke binding aan glucosaminezout een stabiele en superieure biologische beschikbaarheid. Deze geavanceerde vorm van folaat vereist geen conversie door het lichaam en is direct functioneel, waardoor uw lichaam de volledige voordelen ervaart zonder extra hulpnutriënten.

P-5-P: De Natuurlijke Vorm van Vitamine B6

Ons supplement bevat P-5-P, de biologisch actieve vorm van vitamine B6, die essentieel is voor de aanmaak van rode bloedcellen en eiwitten. Deze vorm van vitamine B6 is veiliger en heeft een betere biologische beschikbaarheid dan andere vormen, wat de opname van B12 aanzienlijk verbetert.

Een Aanvulling op Elk Dieet

Hoewel dierlijke producten een goede bron van vitamine B12 zijn, biedt Vitakruid B12 Combi 6000 een waardevolle en veilige aanvulling voor iedereen die zijn dieet wil verrijken, met name voor diegenen met ontoereikende B12-niveaus.

Innovatie en Veiligheid

Bij Vitakruid staan innovatie en uw gezondheid voorop. Onze B12 Combi 6000 is zorgvuldig samengesteld om te voorzien in hoge doseringen zonder de zorgen van nadelige effecten, dankzij de natuurlijke en veilige samenstelling.

Samenstelling per dagdosering van 1 smelttablet: *RI %

Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)

3,5 mg

250%

Folaat (Quatrefolic®)

400 µg

200%

Vitamine B12 (Adenosylcobalamine)

3000 µg

120.000%

Vitamine B12 (Methylcobalamine)

3000 µg

120.000%

*RI = Referentie Inname    

Ingredienten

xylitol (zoetstof), mannitol (zoetstof), stearinezuur (anti-klontermiddel), natuurlijke aardbei aroma (smaakstof), croscamellose sodium (bindmiddel), siliciumdioxide (vulmiddel), natuurlijk citroenzuur (smaakstof), Vitamine B6 (Pyridoxaal-5-Fosfaat), Vitamine B12 (Methylcobalamine), Vitamine B12 (Adenosylcobalamine), Foliumzuur (Quatrefolic®, folaat 5-MTHF glucosaminezout)

Gebruik
Neem 1 smelttablet per dag.  
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar

Fabrikant
Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

564627
Nieuw product
8717438691411
Merk
Vitakruid
Inhoud
120tb

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

Vitakruid

Vitakruid, begonnen als een bescheiden familiebedrijf, heeft zich ontpopt tot een leidende naam in de supplementenindustrie. Met een focus op innovatie en kwaliteit, biedt Vitakruid een uitgebreid assortiment van meer dan tachtig verschillende voedingssupplementen. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en streven naar een optimale biologische beschikbaarheid, waarbij natuurlijke ingrediënten de voorkeur krijgen.

Vitakruid

Gezondheid en Duurzaamheid Voorop

Het aanbod van Vitakruid is gericht op het ondersteunen van diverse gezondheidsdoelen, zoals stressverlichting, immuunondersteuning, en energieverbetering. Dit illustreert de missie van Vitakruid om bij te dragen aan de gezondheid en welzijn van mensen, terwijl tegelijkertijd gestreefd wordt naar duurzaamheid. Waar mogelijk zijn de producten veganistisch, wat de toewijding van Vitakruid aan zowel menselijke gezondheid als milieubewustzijn benadrukt.