NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteine van Vitakruid
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-25%

NAC 600mg N-Acetyl-L-Cysteine

€ 14,93 (incl. btw) € 19,90 -25% € 13,69 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitakruid NAC 600mg n-acetyl-l-cysteine

Een semi-essentieel aminozuur
In de regel vormt ons lichaam het semi-essentiële aminozuur cysteïne uit l-methionine, maar bij dit omzettingsproces kan een hoop fout gaan. Bovendien kan door factoren als een operatie, dieet, snelle groei of zware sportbeoefening een semi-essentieel aminozuur essentieel worden. De snelheid waarmee ons lichaam het aminozuur opneemt schiet dan tekort om in onze behoefte te voorzien. Om er voor te zorgen dat het lichaam in dergelijke omstandigheden wel genoeg cysteïne tot zijn beschikking heeft, biedt suppletie met NAC 600 een waardevolle uitkomst.

Goed opneembaar door acetyl
Acetyl is in feite een molecuuldeel, de acetylgroep is dus geen molecuul op zichzelf. We kunnen de vergelijking trekken met een arm of een been, erg functioneel binnen het geheel van een lichaam, maar op zichzelf waardeloos. Desalniettemin heeft de koppeling van acetyl met cysteïne grote waarde binnen ons lichaam. Drie eigenschappen van het molecuuldeel zorgen namelijk voor een efficiëntere passage door het celmembraam.

Acetyl is een lipide achtige verbinding, waardoor de darm het molecuul als geheel kan opnemen. Daarnaast beschermt de acetylbinding het molecuul tegen oxidatie, wat snelle verspreiding in de cel tot gevolg heeft. Vervolgens kunnen de enzymen aanwezig in de cel de binding razendsnel splitsen. Hierdoor neemt het lichaam n-acetyl-l-cysteïne wel goed op, in tegenstelling tot reguliere cysteïne.

Voorloperstof van Glutathion
Glutathion is een verbinding van drie aminozuren (tripeptide), die het lichaam aanmaakt uit cysteïne, glutamine en glycine. De laatste twee zijn zeer toegankelijk door opname uit voeding, waardoor het geen problematische factors zijn voor de vorming van glutathion. Cysteïne is daarentegen moeilijker uit voeding te verkrijgen, wat het de beperkende factor binnen deze verbinding maakt. Bovendien is cysteïne het actieve deel van het molecuul glutathion.

Maar als glutathion zo belangrijk voor me is, waarom slik ik dan niet gewoon glutathion? Uit onderzoek blijkt dat het lichaam (gereduceerd) glutathion niet, of nauwelijks opneemt. Het maagdarmkanaal vernietigt het nutriënt gewoonweg. Zelfs doseringen van drie gram hebben geen verhoging van glutathionniveaus in het lichaam tot gevolg. En aangezien ons lichaam de geacelyteerde vorm van cysteïne wel opneemt, is suppletie met de voorloper van glutahion effectiever dan inname van (gereduceerd) glutathion.

Stabiel in maagdarmkanaal door maagzuurresistente capsule
N-acetyl-l-cysteïne bieden we je aan in een maagresistente capsule. Door dit poeder te suppleren in een capsule, blijft de formule bestand tegen vocht en licht. Bovendien zorgt het gelatineomhulsel dat het n-acetyl-l-cysteïne resistent is tegen maagzuur. Hierdoor bereikt het poeder zonder problemen het maagdarmkanaal, alwaar de n-acetyl-l-cysteïne tot volledige wasdom komt!

Samenstelling per dosering (1 vega capsule)
N-Acetyl-L-Cysteïne 600 mg

Ingredienten
N-Acetyl-L-Cysteïne, hypromellose (capsule), rijstzetmeel, stearinezuur (anti-klontermiddel).

Gebruik
Neem 1 tot 2 capsules per dag. Tussen de maaltijden door met water innemen. Bij een gevoelige spijsvertering met koolhydraatrijke maaltijd innemen.

Fabrikant:
Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

564691
Nieuw product
8717438691374
Merk
Vitakruid
Inhoud
60vc

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

Vitakruid

Vitakruid, begonnen als een bescheiden familiebedrijf, heeft zich ontpopt tot een leidende naam in de supplementenindustrie. Met een focus op innovatie en kwaliteit, biedt Vitakruid een uitgebreid assortiment van meer dan tachtig verschillende voedingssupplementen. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en streven naar een optimale biologische beschikbaarheid, waarbij natuurlijke ingrediënten de voorkeur krijgen.

Vitakruid

Gezondheid en Duurzaamheid Voorop

Het aanbod van Vitakruid is gericht op het ondersteunen van diverse gezondheidsdoelen, zoals stressverlichting, immuunondersteuning, en energieverbetering. Dit illustreert de missie van Vitakruid om bij te dragen aan de gezondheid en welzijn van mensen, terwijl tegelijkertijd gestreefd wordt naar duurzaamheid. Waar mogelijk zijn de producten veganistisch, wat de toewijding van Vitakruid aan zowel menselijke gezondheid als milieubewustzijn benadrukt.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...