Vitakruid Magnesium 200 Complex
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Magnesium 200 complex (180 tabletten)

Vitakruid Magnesium 200 Complex

  • Uitstekend opneembare magnesiumvormen voor breed gebruik
  • Magnesium bisglycinaat en tauraat; voor de hersenfunctie*
  • Magnesium malaat en citraat; voor de spierfunctie*
€ 49,90 (incl. btw) € 45,78 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitakruid Magnesium 200 Complex

Vanwege de talrijke gezondheidsvoordelen wordt magnesium beschouwd als een buitengewoon veelzijdig mineraal. Het speelt een essentiële rol bij de opbouw van botten en het behoud van sterke tanden.* Bovendien wordt magnesium aanbevolen voor het bevorderen van een positieve gemoedstoestand, het ondersteunen van het celdelingsproces, het verbeteren van het geheugen, het bevorderen van leerprestaties en het versterken van het concentratievermogen.*

Maar dat is nog niet alles. Magnesium draagt ook bij aan het handhaven van een normaal metabolisme van energie, bevordert een gezonde eiwitsynthese en zorgt voor een evenwichtige elektrolytenbalans.* Daarnaast helpt dit mineraal vermoeidheid en futloosheid te verminderen.* Ten slotte heeft magnesium gunstige effecten op zowel spieren als het zenuwstelsel.*

Het ultieme magnesiumsupplement voor veelzijdige toepassingen

Magnesium is betrokken bij meer dan 300 verschillende biochemische processen in ons lichaam. In Magnesium 200 Complex® hebben we alle organische en aminozuurgecheleerde vormen van magnesium samengevoegd die we afzonderlijk aanbieden. Op deze manier combineren we de specifieke voordelen van de verschillende vormen, waardoor Magnesium 200 Complex® een veelzijdig supplement is dat breed kan worden ingezet.

Hoog opneembare magnesiumvormen

Magnesiummalaat, -tauraat, -bisglycinaat en -citraat zijn organisch gebonden vormen van magnesium. In tegenstelling tot anorganische magnesiumvormen zoals magnesiumchloride, magnesiumoxide en magnesiumsulfaat, worden deze organische vormen beter door ons lichaam opgenomen. Zo heeft magnesiumsulfaat bijvoorbeeld een zeer lage biologische beschikbaarheid van slechts 4%. Dit betekent dat een dosis van 200 mg magnesiumsulfaat slechts effectief is voor een kleine 8 mg.

Samenstelling per dosering (1 tablet)RI*
Magnesium (tauraat) 50 mg 13,3%
Magnesium (malaat) 50 mg 13,3%
Magnesium (bisglycinaat) 50 mg 13,3%
Magnesium (citraat) 50 mg 13,3%
L-Taurine 522 mg **
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 0,7 mg 50%
* Referentie-Inname
** Geen RI vastgesteld
   

Ingrediënten

L-taurine, magnesiumtauraat, magnesiumcitraat, magnesiumbisglycinaat, magnesiummalaat, microcrystalline cellulose (anti-klontermiddel), stearinezuur (anti-klontermiddel), HPMC (glansmiddel), glycerol (bevochtigingsmiddel), Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)

Gebruik

Neem 1 tot 2 tabletten per dag. 

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

* Goedgekeurde gezondheidsclaims:

  •     Magnesium speelt een rol bij botaanmaak en het behoud van sterke botten.
  •     Magnesium is goed voor de gemoedstoestand, het celdelingsproces, het geheugen, de leerprestatie en het concentratievermogen.
  •     Magnesium helpt de normale eiwitsynthese, een goede elektrolytenbalans en een normaal energieleverend metabolisme te behouden.
  •     Magnesium is van belang voor sterke tanden.
  •     Magnesium is goed voor de spieren en het zenuwstelsel.
  •     Magnesium heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en futloosheid.
  •     Vitamine B6 is o.a. goed voor de aanmaak van rode bloedcellen, de eiwitproductie en cysteïne aanmaak.

Fabrikant

Vitakruid BV

Jacobus Spijkerdreef 430

2132 PZ Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

964405
Nieuw product
8717438692012
Merk
Vitakruid
Inhoud
180tb

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

Vitakruid

Vitakruid, begonnen als een bescheiden familiebedrijf, heeft zich ontpopt tot een leidende naam in de supplementenindustrie. Met een focus op innovatie en kwaliteit, biedt Vitakruid een uitgebreid assortiment van meer dan tachtig verschillende voedingssupplementen. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en streven naar een optimale biologische beschikbaarheid, waarbij natuurlijke ingrediënten de voorkeur krijgen.

Vitakruid

Gezondheid en Duurzaamheid Voorop

Het aanbod van Vitakruid is gericht op het ondersteunen van diverse gezondheidsdoelen, zoals stressverlichting, immuunondersteuning, en energieverbetering. Dit illustreert de missie van Vitakruid om bij te dragen aan de gezondheid en welzijn van mensen, terwijl tegelijkertijd gestreefd wordt naar duurzaamheid. Waar mogelijk zijn de producten veganistisch, wat de toewijding van Vitakruid aan zowel menselijke gezondheid als milieubewustzijn benadrukt.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in