Mouthwash
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mouthwash

Bluem Mouthwash

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Bluem Mouthwash

De on-the-go verpakking van ons prijswinnende mondwater. Een echte Oxygen Booster voor complete dagelijkse mondverzorging, waar je ook bent.

Jouw gezondheid en welzijn verhogen, dat is ons doel. Jij wilt je mondverzorging op een hoger plan brengen: dit super effectieve mondwater ontwikkelden we speciaal voor mensen zoals jij. Spoelen na poetsen is een makkelijke manier om ook de moeilijk bereikbare plekken in de mond te verzorgen. We helpen jou een fris en schoon gevoel te ervaren waar je ook bent of gaat.

Als je gedurende de dag ook nog een keer je mond spoelt, maak je al het verschil. Waarom zou je niet een extra minuut spoelen als je weg bent van huis. Spoel niet na met water, zo kan het zuurstof langer zijn werk doen. Dit kleine flesje neem je zo mee onderweg. Makkelijk in je tas of voor op je bureau.

Claims
Active Oxygen Power
 Schone Tanden, Frisse Adem
 Verzorgend voor Tandvlees
 Natuurlijke Balans
 Professional Oral Care
 Overal en Altijd

Ingredienten
Aqua, Glycerin, Mel, Sodium Lauryl Sulfate, PVP, Sodium Citrate, Cellulose Gum, Aroma, Citric Acid, Sodium Carbonate Peroxide, Sodium Methylparaben, Methyl Salicylate, Xylitol, Magnesium Sulfate, Lactoferrin, Limonene, CI 42090.

Gebruik
Vul de dop halfvol met blue®m mondwater en spoel 60 seconden na het poetsen
met blue®m tandpasta of zoals aangegeven door uw tandarts, mondhygiënist of specialist. Belangrijk hierbij is om ook grondig achter in de mond te gorgelen aangezien de meeste bacteriën zich achter op de tong bevinden. Bij voorkeur na iedere maaltijd of ten minste tweemaal per dag.
Niet doorslikken en ook niet naspoelen met water. Probeer tot na 30 minuten na gebruik van mondwater niet te eten. Dit kan de effectiviteit verminderen. Na het gebruik de fles goed afsluiten.

Afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwing
Niet te gebruiken voor kinderen onder de 6 jaar.

947111
787790836131
Merk
Bluem
Inhoud
250ml

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

Trustpilot review

Trustpilot review

Trustpilot review

Trustpilot review

Trustpilot review

Trustpilot review