Epresat multivitamine
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Epresat multivitamine

Salus Epresat multivitamine
€ 24,65 (incl. btw) € 22,61 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Salus Epresat multivitamine

Vloeibare multivitamine met een fruitige smaak 

Vloeibare multivitamine voor dagelijks gebruik 
Epresat is een complete vloeibare multi voor dagelijks gebruik

Voeg deze mix van belangrijke vitamines tijdens het ontbijt aan je glas water of fruitsap toe om het maximale uit je dag te halen. Epresat Multivitamine bevat belangrijke vitaminen en is een gezonde start voor alle leden van het gezin. Deze vloeibare ontbijtmulti verdient dan ook bij iedereen een prominente plaats op de ontbijttafel.

Een vloeibaar voedingssupplement heeft een aantal voordelen: het wordt snel door het lichaam opgenomen, het kan vermengd worden met bijvoorbeeld vruchtensap (handig voor kinderen of ouderen) en is ideaal voor mensen die moeite hebben met het innemen van pillen.

Epresat Multivitamine is vloeibaar, kant en klaar, wordt goed opgenomen  en is makkelijk om in te nemen. Bij voorkeur bij het ontbijt. Het bevat verschillende vruchtensapconcentraten en planten en heeft een aangename fruitige smaak. 

Salus Epresat is vrij van alcohol, conserveringsmiddelen, lactose en kunstmatige kleur- of smaakstoffen. 

•    Goed opneembare vloeibare multivitamine aangevuld met kruiden voor dagelijks gebruik. 
•    Vrij van conserveringsmiddelen, alcohol, lactose, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en ook geschikt voor vegetariërs.

Over Salus elixers
Een elixer is een vloeibaar voedingssupplement, niet te verwarren met een tonicum, want dat bevat meestal alcohol. Salus elixirs bevatten geen alcohol, geen chemische toevoegingen en geen dierlijke ingrediënten. Daardoor zijn ze ook geschikt voor vegetariërs, diabetici, tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode. Omdat de elixirs geen conserveermiddelen bevatten, dient u de flessen na opening in de koelkast te bewaren. 

Over Salus   
Salus staat al sinds 1916 voor de hoogste kwaliteit natuurlijke vloeibare voedingssupplementen, tabletten, plantensappen en theeën. 

De strenge selectie begint al bij de teelt van de grondstoffen. Alle planten en kruiden die Salus gebruikt, zijn waar mogelijk biologisch, dus geteeld zonder kunstmest stoffen en chemische bestrijdingsmiddelen. De schoonste gebieden ter wereld zijn geselecteerd voor de Salus kruidentuinen. Eenmaal bij de fabriek in Duitsland aangekomen, vindt een grondige controle plaats van de inhoudsstoffen.

Ook tijdens het gehele productieproces vinden voortdurend controles plaats op zuiverheid en het gehalte aan actieve stoffen. Speciale productietechnieken zorgen voor het behoud van de werkstoffen in de kruiden en voorkomen dat het milieu onnodig belast wordt. Salus elixers, tabletten, plantensappen en theeën mogen dus gerust ‘de natuur in optima forma’ genoemd worden.

- Vitamine A, B6, C en D dragen bij aan de normale werking van het immuunsyteem. 
- Vitamines B2 en B6 dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid.

Samenstelling per 10 ml  

 

% RI

Vitamine A

654 µg

82%

Vitamine B1

1,64 mg

117%

Vitamine B2

1,64 mg

102%

Vitamine B5

21,8 mg

120%

Vitamine B6

2,18 mg

109%

Vitamine C

87,2 mg

145%

Vitamine D

5,45 µg

109%

Vitamine E

9,16 mg

92%

*RI = Referentie-inname

Ingredienten
Waterig plantenextract (35 %) van: mariadistelvrucht (Silybum marianum), kolazaad (Cola acuminata), bruin alg thallus (Macrocystis pyrifera), TARWEKIEM (Triticum aestivum) (gluten), echinaceawortel (Echinacea pallida). Mix uit vruchtensapconcentraten (31 %) van: water, sinaasappel, maracuja, guave, druif, abrikoos, carobe extract, citroen, appel. Fructosesiroop, waterig gistextract, vitamine C (L-ascorbinezuur), verdikkingsmiddelen: guarkernmeel / xanthaangom, niacine (nicotinamide), natuurlijke aroma’s, vitamine E (d-alfatocoferylacetaat), vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride), vitamine B1 (thiaminehydrochloride), vitamine B2 (natriumriboflavine-5’-fosfaat), vitamine A (retinylpalmitaat), vitamine D (cholecalciferol).

Gebruik
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 10 ml per dag voor de maaltijd.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar

Belangrijk: Niet direct uit de fles drinken. 

Dit product bevat geen alcohol of chemische conserveringsmiddelen. Om bederf te voorkomen, de fles direct na ieder gebruik sluiten, rechtop in de koelkast bewaren en binnen 4 weken consumeren.

De ongeopende fles op een koele, droge plaats bewaren (5 – 25 °C). Houdbaar tot, zie de bovenkant.

Na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar.

Distributeur
Oce Bio Nederland
Postbus 5085 
5004 EB  Tilburg

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

530109
Nieuw product
4004148047268
Merk
Salus
Inhoud
250ml

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.