Lamberts Multi-guard control (120 tabletten)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lamberts Multi-guard control (120 tabletten)

Lamberts Multi-guard control is een multivitamine met Vitamine B6 als P5P.

Multi-Guard Control is speciaal samengesteld rondom GTF chroom, Alfaliponzuur en kaneel.

De formule bevat een volwaardige samenstelling als Multi met 26 nutriënten in relevante hoeveelheden. De aanwezigheid van 200µg GTF Chroom en 2000mg kaneelschorsextract per twee tabletten maken echter dat deze nieuwe multi een zeer interessante aanvulling is op het assortiment.

€ 62,30 (incl. btw) € 57,16 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Lamberts Multi-Guard Control

Eén van de belangrijke toepassingen van Multi Guard Control is d.m.v. chroom het in stand houden van normale bloedglucosegehalten.

Andere nutriënten zoals magnesium, zink, vitamine C en vooral vitamine B1, B3 en B6 (als P5P), hebben een aanvullende rol op het terrein waarop deze Multi specifiek van toepassing is. Deze zijn daarom allemaal in relevante hoeveelheden aanwezig in de Multi-Guard Control. Wederom een mooi voorbeeld van het feit dat de formules van de Lamberts-producten relevante hoeveelheden aan inhoudsstoffen bevatten.

Presentatie:

Een oranje bruine ovale gecoate tablet.

Verpakking met 120 tabletten.

Uiteenvaltijd:

Minder dan 1 uur

Geschikt voor vegetariërs

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten:                  %RI*
Vitamine D 5 μg 100
Vitamine E 50 mg 417
Vitamine K 20 mcg 27
Vitamine C 100 mg 125
Thiamine 25 mg 2273
Riboflavine 12 mg 857
Niacine 50 mg 313
Vitamine B6 (als P5P) 10 mg 714
Foliumzuur 400 μg 200
Vitamine B12 50 μg 2000
Biotine 150 mcg  300
Pantotheenzuur 25 mg  417
Calcium 100 mg 12,5
Magnesium 300 mg 80
IJzer 14 mg 100
Zink 15 mg 150
Koper  0,5 mg 50
Mangaan 0,5 mg 25
Selenium 200 μg 364
Chroom 200 μg 500
Jodium 150 μg 100
Cholinebitartraat 25 mg  
Inositol 25 mg  
PABA 25 mg  
Alfaliponzuur 150 mg  
Kaneelschorsextract (als 80mg extract) 2000 mg  
%RI = Referentie Inname    

Ingredienten

Magnesium (citraat & oxide), cellulose, calciumcarbonaat, vitamine C (ascorbinezuur), tabletcoating (glansmiddelen: polydextrose & calciumcarbonaat, hydroxypropylmethyl cellulose, Kleurstof: ijzeroxide), kaneelschors (cinnamomum cassia)  extract Antiklontermiddelen (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), vitamine E (dl-alfa zuur succinaat), niacine (nicotinamide), zinkcitraat, ijzer (ijzerfumaraat), thiaminemononitraat, crosslinked cellulosegom, pantotheenzuur (calciumpantothenaat), para amino benzoeenzuur, cholinebitartraat, inositol, riboflavine, vitamine B6 (pyridoxaal 5-phosphaat), vitamine B12 (cyanocobalamine), vitamine D3, selenium (l-selenomethionine & natriumseleniet), chroompicolinaat, mangaansulfaat, kopersulfaat, foliumzuur, vitamine K1, kaliumjodide, biotine

Gebruik
Neem 2 tabletten per dag, één bij het ontbijt en één bij de lunch of avondeten. Houdt u aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd door een therapeut of arts. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding. Dit product bevat ijzer. Wanneer te veel wordt ingenomen kan dit schadelijk zijn voor jonge kinderen. Bij het optreden van gezondheidsklachten, zoals tintelingen of gevoelloosheid in handen of voeten, neem dan contact op met uw (huis) arts. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.

Magnesium kan een laxerende werking hebben.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant:
Lamberts Healthcare UK
Distributeur:
Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE Borculo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

905192
Nieuw product
5055148411329
Merk
Lamberts
Inhoud
120tb

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

Is het verstandig om elke dag multivitamine te slikken?

Het al dan niet dagelijks innemen van een multivitamine hangt af van je individuele gezondheidstoestand, dieet en specifieke voedingsbehoeften. Voor sommige mensen, zoals ouderen, zwangere vrouwen, of mensen met specifieke voedingsrestricties, kan het dagelijks innemen van een multivitamine een nuttige aanvulling zijn. Echter, als je een gevarieerd en evenwichtig dieet volgt, kun je de meeste essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen zonder supplementen.

Wat is een goede multivitamine?

Een "goede" multivitamine moet idealiter afgestemd zijn op jouw specifieke gezondheidsbehoeften en levensfase. Het moet voldoen aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) van de meeste vitaminen en mineralen, zonder deze aanzienlijk te overschrijden. Bij ons vind u alleen betrouwbare fabrikanten die onafhankelijke tests ondergaan om kwaliteit en zuiverheid te waarborgen.

Waar zijn multivitamines goed voor?

Multivitamines kunnen helpen om voedingsgaten in je dieet te dichten, vooral als je moeite hebt om voldoende voedingsstoffen uit voedsel alleen te halen. Ze kunnen ook nuttig zijn voor bepaalde bevolkingsgroepen met verhoogde voedingsbehoeften.

Waarom geen multivitamine nemen?

Er zijn situaties waarin het nemen van multivitaminen niet aanbevolen is, zoals wanneer ze interacties kunnen veroorzaken met medicijnen of wanneer iemand al voldoende voedingsstoffen uit zijn dieet haalt. Een te hoge inname van bepaalde vitaminen en mineralen kan schadelijk zijn.

Heeft een multivitamine zin?

Voor sommige mensen kan het zinvol zijn, vooral als ze niet in staat zijn om een gevarieerd dieet te volgen. Echter, het is geen vervanging voor een gezond dieet maar kan het wel ondersteuning bieden.

Wat is de beste tijd om multivitamine in te nemen?

Het beste moment om een multivitamine in te nemen, kan variëren. Sommige mensen vinden het beter om het met een maaltijd in te nemen om de opname van bepaalde vitaminen te verbeteren en maagklachten te vermijden. Het is het beste om het etiket te volgen en, indien nodig, een gezondheidsprofessional te raadplegen.

Welke vitamines gaan niet samen?

Sommige vitaminen en mineralen kunnen elkaars opname beïnvloeden. Bijvoorbeeld, ijzer wordt beter opgenomen in aanwezigheid van vitamine C, maar calcium kan de opname van ijzer verminderen. Daarom is het belangrijk om hier rekening mee te houden bij het nemen van supplementen.

Welke vitamine moet je elke dag innemen?

De behoefte aan specifieke vitaminen varieert per individu. Echter, vitaminen die over het algemeen essentieel zijn voor het onderhouden van goede gezondheid omvatten vitamine D, vitamine C, en de B-vitaminen. Het is belangrijk om te benadrukken dat een gevarieerd en evenwichtig dieet de beste bron van deze en andere voedingsstoffen is.