Dr. Hauschka Nacht Serum
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dr. Hauschka Nacht Serum | 20 ml

Dr. Hauschka Nacht Serum | Inhoud 20 ml

Dr. Hauschka Nacht Serum voor een optimale nachtverzorging van je gezicht. Dit vetvrije serum vormt de perfecte afsluiting van je avondroutine, na het reinigen en versterken van je huid. Als de derde stap in je verzorgingsritueel, biedt het Nacht Serum van Dr. Hauschka een lichte en verzorgende formule die je huid gedurende de nacht voedt. Het resultaat? Een zichtbaar verfriste en stralende huid in de ochtend.

€ 33,00 (incl. btw) € 27,27 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Dr. Hauschka Nacht Serum

Ervaar de kwaliteit van Dr. Hauschka's Nacht Serum, een natuurzuiver en biologisch cosmetisch product dat voldoet aan de hoogste normen. Het serum is gecertificeerd door NATRUE, wat garant staat voor natuurlijke ingrediënten zonder synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, minerale oliën, siliconen en PEG. Bovendien is het serum volledig veganistisch en dermatologisch getest op verdraagzaamheid. Het is ook belangrijk om te weten dat dit product dierproefvrij is.

Speciaal ontworpen

Het Nacht Serum van Dr. Hauschka is speciaal ontworpen om de huid 's nachts te laten ademen en het herstelproces te stimuleren. Met appelbloesem en vruchtvlees van de appel als natuurlijke ingrediënten, ondersteunt dit serum het ritme van je huid gedurende de nacht. Het helpt de huid regenereren en herstelt haar natuurlijke evenwicht. Daarnaast zorgen de toegevoegde extracten van toverhazelaar voor een verstevigend effect, waardoor je huid 's ochtends weer straalt.

Ingredienten

Water (Aqua), Alcohol, Glycerin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Chondrus Crispus Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Hectorite, Pyrus Malus (Apple) Flower Extract, Fragrance (Parfum)*, Citronellol*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Sodium Chloride, Xanthan Gum.
*from natural essential oils

Gebruik
Breng ’s avonds na de reiniging en de versterking een kleine hoeveelheid Nacht Serum dun aan op het gezicht, de hals en eventueel het décolleté. Voor ’s ochtends adviseren we de Dr.Hauschka dagcrèmes. De Intensieve Nachtverzorging en Conditioners van Dr.Hauschka kun je gedurende 28 dagen gebruiken om je huid een herstellende impuls te geven.

958113
4020829062634
Merk
Hauschka
Inhoud
20ml

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.