Dr. Hauschka Herstellende Nacht Conditioner | 10x1ml van Hauschka
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Dr. Hauschka Herstellende Nacht Conditioner | 10x1ml

Dr. Hauschka Herstellende Nacht Conditioner | Inhoud 10x1ml Ampullen

Ontdek de kracht van Dr. Hauschka Herstellende Nacht Conditioner, de perfecte keuze om je huidverzorgingsroutine te starten. Deze vetvrije nachtverzorging van Dr. Hauschka is een effectieve stimulans voor het zelfherstellend vermogen van je huid, dankzij de unieke samenstelling met heilzame plantenextracten en zilver. De krachtige ampullen ondersteunen de volledige regeneratiecyclus van je huid, wat resulteert in zichtbare verbeteringen, ongeacht je huidtype.

€ 19,20 (incl. btw) € 24,00 -20% € 15,87 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Met Herstellende Nacht Conditioner geniet je van een huid die vrij kan ademen en haar natuurlijke regeneratieprocessen optimaal kan benutten. Deze conditioner normaliseert huidfuncties en helpt je huid zichzelf te herstellen. Voor de droge huid betekent dit dat ze weer in staat is om vet en vocht vast te houden, terwijl de gevoelige huid vitaliteit terugkrijgt. Bij een vette, onzuivere huid wordt de talgproductie en verhoorning genormaliseerd. Dankzij de kracht van toverhazelaar, madonnalelie en zilver wordt de regeneratie van je huid gedurende de nacht gestimuleerd en de stofwisseling gereguleerd.

Kwaliteit

Dr. Hauschka Herstellende Nacht Conditioner is niet alleen een aanrader voor ervaren gebruikers van vetvrije nachtverzorging, maar ook het ideale product om je reis naar een gezonde huid te beginnen. Deze 100% natuurlijke en/of biologische cosmetica is gecertificeerd volgens de strenge NATRUE-keurmerken. Het is vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, minerale oliën, siliconen en PEG. Bovendien is het dermatologisch getest op verdraagzaamheid en uiteraard dierproefvrij. De gebruikte grondstoffen zijn zorgvuldig geselecteerd uit gecontroleerde biologische teelt, biologisch-dynamische teelt en Fair Trade projecten.

Gebruik

Hoe gebruik je Dr. Hauschka Herstellende Nacht Conditioner? Volg de natuurlijke regeneratiecyclus van je huid, die zich elke 28 dagen vernieuwt. Tijdens deze periode vervang je je reguliere nachtverzorging door Herstellende Nacht Conditioner. We adviseren één kuur per jaar voor elke tien levensjaren. Bijvoorbeeld: als je 30 jaar bent, raden we aan om drie kuren per jaar te volgen.

Breng 's avonds na het reinigen de inhoud van twee ampullen Herstellende Nacht Conditioner aan op je gezicht, lippen, ogen, hals, oorlellen en eventueel het décolleté. Masseer de vloeistof zachtjes in je huid. Vanaf de vierde week gebruik je slechts één ampul. Voor en na de kuur raden we aan om een Dr. Hauschka Serum te gebruiken als vetvrije basisnachtverzorging. Voor je ochtendroutine adviseren we de dagverzorgingsproducten van Dr. Hauschka, zodat je huid de hele dag straalt met natuurlijke schoonheid. Ontdek nu de kracht van Dr. Hauschka Herstellende Nacht Conditioner en geef je huid de verzorging die ze verdient.

Ingredienten

Water (Aqua), Rosa Damascena Flower Oil, Fragrance (Parfum)*, Citronellol*, Geraniol*, Althaea Officinalis Leaf Extract¹, Aloe Barbadensis Leaf Extract¹, Kalanchoe Daigremontiana Leaf Extract¹, Anthyllis Vulneraria Extract¹, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract¹, Lilium Candidum Bulb Extract¹, Rosa Damascena Flower Extract¹, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract¹, Mica¹, Royal Jelly¹, Honey (Mel)¹, Silver¹, Sodium Chloride, Lactose.
¹in rhythmitised dilution 
*from natural essential oils

833752
4020829005341
Merk
Hauschka
Inhoud
10x1ml

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.