Mattisson Wijnsteen bakpoeder bio 180 gram
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wijnsteen Bakpoeder Bio

Mattisson Wijnsteen bakpoeder bio

Mattisson Wijnsteen Bakpoeder Bio is een uniek en veelzijdig product dat zijn oorsprong vindt in de fascinerende wereld van wijnbereiding.

€ 3,95 (incl. btw) € 3,62 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Wat is Wijnsteen Bakpoeder?

Wijnsteen, ook wel bekend als wijnsteenzuur, is een natuurlijk bijproduct van het fermentatieproces in wijnvaten tijdens de rijping van wijn. Het ontstaat als kristallen en hecht zich aan de binnenkant van de vaten. Deze kristallen worden zorgvuldig geoogst en verwerkt om een uitzonderlijk fijn wijnsteenpoeder te verkrijgen, dat nu beschikbaar is als Mattisson Wijnsteen Bakpoeder Bio.

Zorgvuldig Geoogst en Verwerkt

Dit bakpoeder is niet zomaar een bakpoeder; het is een biologische en natuurlijke variant die een essentiële rol speelt in de wereld van de bakkerij. Het is een fantastisch alternatief voor traditioneel bakpoeder, dat vaak chemische toevoegingen bevat. Mattisson Wijnsteen Bakpoeder Bio is volledig vrij van kunstmatige ingrediënten en synthetische toevoegingen, waardoor het een gezonde keuze is voor iedereen die waarde hecht aan natuurlijke en biologische voeding.

De Magie van Fijn Wijnsteenpoeder

Dankzij de fijne structuur van dit wijnsteenpoeder wordt het snel geabsorbeerd in beslag en deeg, waardoor het zorgt voor een gelijkmatige en constante rijs. Dit resulteert in luchtige, smaakvolle gebakken producten die zowel smaakpapillen als kritische bakkers zullen bekoren. Bovendien is Mattisson Wijnsteen Bakpoeder Bio van nature glutenvrij en geschikt voor mensen met een glutenvrij dieet, wat het nog veelzijdiger maakt in de keuken.

Ingredienten

Biologische Maiszetmeel, 24,7% zuurteregelaar: wijnsteen (monokaliumtartraat E336), rijsmiddel: natriumbicarbonaat (E500), E336 is kaliumzout uit wijnsteen, een natuurlijk zuur dat ook voorkomt in verschillende soorten fruit, zoals druiven, E500 is een natuurlijk mineraal, gemaakt uit steenzout of zeewater.

Voedingswaarde per 100 g

Energie 1004 kJ / 235 kcal
Vet 0 g
Koolhydraten 44 g
waarvan suikers 0 g
Eiwitten 0 g
Zout 17,5 g

Gebruik

Wijnsteenbakpoeder is een natuurlijke variant van bakpoeder en bevat geen chemische rijsmiddelen. Het poeder kan gebruikt worden als rijsmiddel voor (glutenvrij)brood-, koekjes- en taartdeeg en kan in dezelfde hoeveelheid worden gebruikt als bakpoeder, ongeveer 20 gram per 500 gram meel.

Koel, droog en gesloten bewaren.

Fabrikant

Mattisson BV
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

934324
Nieuw product
8717677968510
Merk
Mattisson
Inhoud
180g

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.