Bad & Douche

Stap binnen in een wereld van ontspanning, verwennerij en ultiem genot met onze fantastische collectie bad- en douche producten! Laat al je zorgen achter je en geef jezelf over aan een heerlijke bad- en douchesessie die al je zintuigen zal prikkelen.

Badproducten:
Creëer je eigen privé-spa met onze exclusieve badproducten. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, verjonging of verlichting van stress, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een perfect badritueel. Van badzout met kalmerende eigenschappen tot bruisende badtabletten die je huid zijdezacht maken, onze badproducten bieden een ongeëvenaarde luxe en rustgevende ervaring.

Douchegel:
Ontdek een nieuwe dimensie van frisheid en verkwikking met onze selectie van hoogwaardige douchegels. Verwen je huid met een rijk schuimende textuur en heerlijke geuren die je zintuigen prikkelen. Onze douchegels reinigen grondig en hydrateren je huid, waardoor je je verfrist en energiek voelt na elke douchebeurt.

Bruisballen:
Geef jezelf een magische en ontspannende ervaring met onze bruisballen. Zodra ze in aanraking komen met water, creëren ze een betoverend schouwspel van kleuren en geuren. Terwijl de bruisende balletjes je bad transformeren, werken ze ook hydraterend en verzachtend op je huid. Stap in een wereld van luxe en laat je zorgen wegsmelten.

Natuurlijke zeep:
Verwen jezelf met de puurheid van de natuur met onze selectie van natuurlijke zepen. Gemaakt met hoogwaardige ingrediënten van moeder natuur, reinigen deze zepen mild en voeden ze je huid op natuurlijke wijze. Laat je zintuigen verwennen door de subtiel geurende en verzachtende eigenschappen van onze natuurlijke zepen, terwijl je geniet van een hernieuwd gevoel van welzijn.

Badoile:
Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en dompel jezelf onder in een oase van ontspanning met onze luxe badoliën. Onze verzorgende formules, verrijkt met voedende oliën en aromatische extracten, hydrateren je huid intensief en kalmeren je zintuigen. Geniet van een zijdezachte huid en een gevoel van totale sereniteit tijdens je badmomenten.

Bodylotion:
Vergeet niet je huid te verwennen na het baden of douchen met onze voedende bodylotions. Onze rijke en romige formules trekken snel in en hydrateren je huid diep. Of je nu op zoek bent naar verjonging, versteviging of gewoon dagelijkse hydratatie, onze bodylotions zijn doordrenkt met verzorgende ingrediënten om je huid zijdezacht, soepel en stralend

Bad en Douche producten bij Natuurlijkbesteld

Dompel jezelf onder in luxe, verwennerij en pure zaligheid met onze onweerstaanbare bad- en douche producten. Verander je badkamer in een toevluchtsoord van ontspanning en geniet van kostbare momenten van zelfverwennerij. Elke douche of badsessie wordt een feest voor je zintuigen, terwijl je lichaam en geest verfrist en vernieuwd worden.

-20%
Gezichtsdampbad
Hauschka Gezichtsdampbad
€ 21,20
€ 26,50
-20%
Dr. Hauschka Douchecreme | 150 ml
Dr. Hauschka Douchecreme citroen lemongrass | Inhoud 150 ml
Ervaar de ultieme verwennerij met de Dr. Hauschka Douchecrème. Deze zachte en romige formule, licht schuimend en doordrenkt met een verkwikkende, sprankelende geur, omhult je huid met liefdevolle verzorging. Deze douchecrème is niet alleen vriendelijk voor je huid, maar ook voor het milieu, dankzij de milde suikertensiden en de duurzame tube gemaakt van gerecycled en recyclebaar plastic.
€ 8,00
€ 10,00
-20%
Moor lavendelbad
Hauschka Moor Lavendel Bad
€ 15,60
€ 19,50
Badzout lavendel
Geurende baden worden al eeuwen geprezen omwille van hun helende en zuiverende bestanddelen.
€ 5,35
Aleppo olijfzeep met charcoal
Zuiver plantaardige Aleppo zeep van een uitzonderlijk hoge kwaliteit, met zorg ontwikkeld volgens traditioneel recept. 
€ 5,35
Aleppo zeep honing
Zuiver plantaardige Aleppo zeep met Honing en Laurier. 
€ 5,05
-25%
Men 3 in 1 Energy Fresh Shower Gel
Weleda Men 3 in 1 Energy Fresh Shower Gel
Vitaliseert en verfrist. Men 3in1 Energy Fresh Douchegel reinigt lichaam, haar en gezicht op milde wijze.

Zeepvrije douchegel
Droogt de huid niet uit
Met de energieke geur van citroen en cederhout

200 ml
€ 5,24
€ 6,99
-20%
Rozen bad
In het Rozen Bad tonen rozenwater, etherische rozenolie en extracten uit rozenblaadjes de verrassende veelzijdigheid van de roos: zacht, sensueel en vorstelijk
€ 15,60
€ 19,50
-20%
€ 13,56
€ 16,95
Badzout oranjebloesem
Geurende baden worden al eeuwen geprezen omwille van hun helende en zuiverende bestanddelen.
€ 5,35
Zeep 35% laurier doosje
Deze zeep, rijk aan essentiële vetzuren, is ontwikkeld voor de droge, gevoelige en intolerante huid
€ 9,50