Vet geneest suiker is dodelijk
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vet geneest suiker is dodelijk

€ 23,50 (incl. btw) € 21,56 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Succesboeken Vet geneest suiker is dodelijk

In dit boek wordt uitgelegd hoe suiker en geraffineerde koolhydraten onze gezondheid verwoesten. Ook wordt nieuw bewijs en de allernieuwste wetenschap onthuld achter het ongelooflijke genezingspotentieel van voedingsvetten, en wordt uitgelegd waarom bepaalde vetten tegenwoordig zelfs als onze krachtigste en gezondste superfoods worden beschouwd.

Al tientallen jaren lang vermijden we vet als de pest, en eten vetarm dit en mager dat, nemen het eiwit in plaats van de dooier en snijden elk spoortje vet van ons vlees af om maar gevolg te geven aan de algemeen aanvaarde aanbeveling onze vetinname te verminderen. We zijn er over het algemeen in geslaagd onze totale vetinname te verminderen en te vervangen door meer zogenaamd gezonde koolhydraten – grotendeels in de vorm van geraffineerde granen en suiker. Wat is hiervan het gevolg geweest? Obesitas heeft het hoogste punt ooit bereikt.

Diabetes en stofwisselingsstoornissen nemen nu epidemische vormen aan. Hartziekte is nog steeds onze doodsoorzaak nummer één. We hebben plichtsgetrouw het advies van de ‘deskundigen’ opgevolgd en daardoor zijn we nu zieker dan ooit tevoren. Wat is er misgegaan? Bedank de suikerindustrie maar. Door middel van slimme marketing, misleiding, gebrekkige wetenschap en sterk lobbyen is de suikerindustrie erin geslaagd de aandacht van zichzelf af te leiden en vet, vooral verzadigd vet, de schuld voor onze slechte gezondheid te geven.

We zijn er van A tot Z ingestonken. Vet door koolhydraten vervangen is de ergste voedingsblunder van de twintigste eeuw geweest en heeft geleid tot de torenhoge cijfers van chronische ziekte van nu. Gelukkig is er een oplossing – schrap de geraffineerde koolhydraten en neem goede vetten weer op in het voedingspatroon. Nieuw onderzoek wijst uit dat vetten essentiële voedingsstoffen zijn met belangrijke functies, en gebruikt kunnen worden om hartziekte, diabetes, kanker, alzheimer en vele andere chronische ziekten die zijn veroorzaakt of verergerd door de overconsumptie van geraffineerde koolhydraten, te helpen voorkomen of zelfs stop te zetten.

Over de auteur: Bruce Fife is natuurarts, schrijver, spreker en gediplomeerd voedingsdeskundige. Hij heeft meer dan twintig boeken geschreven. De meeste over kokosvet. Zodoende wordt er ook wel naar hem verwezen als de kokosnootgoeroe en noemen velen hem respectvol dokter Coconut.

Fabrikant/distributeur
Succesboeken 
Dolderseweg 49
3734 BB Den Dolder

947295
Nieuw product
9789492665348
Merk
Succesboeken
Inhoud
boek

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.