Luchtverfrisser zoete engel van Verillis
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Luchtverfrisser zoete engel

€ 6,99 (incl. btw) € 5,78 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Verillis Luchtverfrisser zoete engel

Verillis Luchtverfrisser zoete engeltjes is een natuurlijk product zonder chemische conserveringsmiddelen, emulgatoren, parabenen of petrochemische grondstoffen. Al sinds 2005 heeft Verillis een assortiment pure en natuurlijke producten voor haar, lichaam en huis. Alle producten van Verillis zijn dus zonder parabenen en synthetische conserveringsmiddelen die het endocriene systeem kunnen verstoren. Verder zijn alle producten plantaardig (vegan) en niet op dieren getest.

Natuurlijke luchtverfrisser voor in huis of op toilet! Zeer effectief door de samenstelling van wilde en biologische etherische oliën, water en natuurlijke alcohol en verder niets. Één of twee keer sprayen is voldoende voor een optimaal resultaat. Verillis natuurlijke luchtverfrissers zijn natuurlijk, sterk geurverdrijvend en met een fantastische geur! 100% natuurlijke samenstelling. Zeer goedkoop en milieubewust. Met handige pompverstuiver. Zeer milieuvriendelijk. Verillis gebruikt voor haar luchtverfrissers, alleen plantaardige biologische of wilde oliën, een beetje alcohol en water –verder niets!

Wat ook niet wordt gebruikt is: synthetische verf, siliconen, synthetisch parfum, synthetische antioxidanten, weekmakers, synthetische oliën en vetten of andere ingrediënten uit de aardolie industrie.

Kortom: het gebruik van Verillis Luchtverfrisser rustige feeen is niet alleen een weldaad voor jezelf. Je draagt met het gebruik van Verillis ook een steentje bij aan een betere wereld.

Verfrissend en natuurlijk

Soort product
Luchtverfrisser

Samenstelling
Natuurlijke alcohol, Cederhout olie; Sinaasappel olie; Cananga olie

Gebruik
Voor gebruik in huis of op het toilet.
Spuit in het midden van de ruimte.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Distributeur
Natrada B.V.
Paxtonstraat 3-N UNIT A1331
8013 RP Zwolle

793314
Nieuw product
8717591790037
Merk
Verillis
Inhoud
110ml

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.