Zechsal Magnesium olie spray (100 ml) van Zechsal
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zechsal Magnesium olie spray (100 ml)

Zechsal magnesium olie spray (100 ml) is een hoog geconcentreerde vorm van magnesiumchloride, opgelost in water, ontworpen voor snelle en effectieve opname van magnesium via de huid. De sprayflacon zorgt voor gemakkelijke dosering en is vooral effectief op de voeten, oksels en buikstreek. Het product helpt bij het herstellen van de magnesiumbalans en kan verlichting bieden bij diverse gezondheidsklachten zoals kramp en gespannen spieren. Voor optimaal gebruik wordt aangeraden om dagelijks 10 sprays te gebruiken, en het product dient bij kamertemperatuur bewaard te worden om kristalvorming te voorkomen. Ook is het belangrijk om het product niet in contact te laten komen met kleding of beddengoed direct na het aanbrengen.

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Zechsal Magnesium olie spray

Ontdek de kracht van puur magnesium met de Zechsal magnesiumolie spray, direct afkomstig uit de befaamde Zechstein bron. Deze unieke formule, opgelost in water, biedt met zijn hoge concentratie van 31% magnesiumchloride een efficiënte manier om uw magnesiumbalans te herstellen en bij te dragen aan uw algehele welzijn.

De 100 ml sprayflacon garandeert een eenvoudige en precieze dosering, waardoor het product zowel handig als kosteneffectief is voor dagelijks gebruik. Richt de spray op gebieden zoals de voeten, oksels en buikstreek voor optimale opname, of direct op plekken met kramp of gespannen spieren voor directe verlichting.

Voor het beste resultaat, gebruik dagelijks 10 sprays, verdeeld over de ochtend en avond. Laat de olie ten minste 10 minuten inwerken voor een maximaal effect. Een lichte tinteling of een warm sensatie is een normale indicatie van de magnesiumopname, en wijst op de effectiviteit van het product.

Belangrijk:

  • Bewaar het product bij kamertemperatuur om kristallisatie te voorkomen.
  • Vermijd direct contact met kleding of beddengoed na het aanbrengen om vlekken te voorkomen. Wacht even met aankleden of gebruik een oud shirt of sokken.
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar. Bij kinderen ouder dan 6 kan verdunning met water of toepassing onder de voetzolen overwogen worden.
  • Geef uw lichaam de zorg die het verdient met Zechsal magnesiumolie, en ervaar de voordelen van een herstelde magnesiumbalans voor een verbeterde gezondheid en welzijn.

Ingredienten

31% magnesiumchloride, aqua.

Gebruik
Gebruik dagelijks 15 tot 20 sprays (ca. 200 mg, de helft van de dagelijkse behoefte). Laat het minimaal 10 minuten inwerken. Daarna afspoelen indien gewenst. Een lichte tinteling en een warm gevoel zijn normaal en duiden erop dat het magnesium wordt opgenomen. Uw huid wordt aangenaam soepel en u kunt nagenieten van de totale ontspanning. 

Tip: als de huid warm is (bv na het douchen of na inspanning) bevordert dit de opname sterk. Vermijd contact met uw ogen of open wondjes, dit kan een bijtend gevoel geven.

874619
8717953047922
Merk
Zechsal
Inhoud
100ml

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

3 andere producten in dezelfde categorie: