Lactase optiferm 3000 FCC van Vitakruid
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-25%

Lactase optiferm 3000 FCC

€ 18,68 (incl. btw) € 24,90 -25% € 17,13 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Actase optiferm 3000 fcc

Lactose is een melksuiker wat in melk-gebaseerde zuivelproducten zit. Je lichaam gebruikt het enzym lactase, aangemaakt door de dunne darm, om dit melksuiker te verteren. Bij de afbraak van lactose komen de suikers galactose en glucose vrij die makkelijk verteerbaar zijn voor het lichaam.

70% heeft te weinig lactase 
Van de volwassenen wereldwijd heeft ongeveer 70% te weinig darmlactase, wat betekent dat ze lactose moeilijk kunnen verteren. Als je lichaam lactase niet of te weinig aanmaakt, komt het melksuiker onverteerd in de dikke darm. Hier zorgen de bacteriën in deze omgeving voor het "gisten" van lactose waardoor het lichaam allerlei vervelende signalen afgeeft.

3000 FCC per capsule; geschikt voor kinderen en volwassenen
Wanneer je lactose producten eet, is het handig om in te schatten hoeveel lactase je nodig hebt om de genuttigde lactose te verteren. De sterkte van de lactase geven we aan met de eenheid FCC. Onze lactase OptiFerm® bevat 3.000 FCC, een relatief lage dosering waardoor dit supplement flexibel te doseren is. Bovendien maakt het lage FCC gehalte dit lactase product geschikt voor kinderen. De capsules kunnen worden opengemaakt wanneer pillen slikken niet lukt.

Hoe lactase te gebruiken
Wanneer je moeilijk lactose verteerd, heb je gemiddeld genomen 2 – 5 capsules nodig voor het verteren van één glas melk. Dit is echter afhankelijk van de mate waarin je lactose kunt verteren. We raden daarom aan om met een lage dosering te beginnen en van daaruit op te bouwen om te kijken hoeveel je nodig hebt.

OptiFerm® lactase voor de beste stabiliteit en activiteit 
OptiFerm® lactase produceert men door gecontroleerde fermentatie van een schimmel genaamd Aspergillus oryzae. Dit zorgt dat het product een breed pH-waarde bereik heeft. Hierdoor blijft de inhoud stabiel in het maag-darmkanaal waardoor de lactase maximaal werkzaam is. OptiFerm® lactase is daarnaast puur en vrij van verontreinigende stoffen door volledig steriel filtratieproces.

Lactase van duurzame ontwikkelaar OptiFerm®
Het bedrijf OptiFerm®, een hoogwaardige nutriëntontwikkelaar gespecialiseerd in enzymontwikkeling, is gevestigd in Duitsland. Duurzaamheid staat bij hen hoog in het vaandel. Zo houden ze rekening met hernieuwbare energiebronnen, energie-efficiëntie en warmteterugwinning. Met hun diepgaande en gedetailleerde kennis van lactase staat het bedrijf bekend als lactasespecialist.

Zonder toegevoegde zoetstoffen (low FODMAP)
Een bijkomend voordeel is dat onze lactase low FODMAP is. FODMAPs zijn koolhydraten, oftewel suikers, die in allerlei voedingsmiddelen voorkomen. Ook vinden we ze regelmatig in lactase producten die zoetstoffen kunnen bevatten. Onze lactase OptiFerm® kan daarom betiteld worden als low FODMAP, zonder toegevoegde zoetstoffen.

Lactase in capsules voor meer stabiliteit
De zuurtegraad (pH waarde) van de maag ligt ongeveer tussen de 1 en de 3. Tablet- en capsulevorm neemt het lichaam beter op door een constante pH in verhouding tot lactasedruppels. De capsules maken je het gemakkelijk om de juiste hoeveelheid te doseren waarbij je maximaal 20 capsules per dag mag consumeren. Hierin kun je zelf aanvoelen hoeveel lactase jouw lichaam per lactose bevattende maaltijd nodig heeft.

Claims
Lactase helpt de vertering van melksuiker (lactose) in de darmen.
Lactase is nodig voor het verteren van lactose bij mensen die lactose moeilijk verteren

Lactase OptiFerm® 3.000 FCC van Vitakruid

Samenstelling per dosering (1 vegan capsule) RI*
Lactase (OptiFerm® 30 mg **
Waarvan aantal Food Chemical Codex Units 3.000 FCC  

* Referentie-Inname ** Geen RI vastgesteld

Ingrediënten

microcrystalline cellulose (vulstof), hypromellose (capsule), Lactase (OptiFerm®)

Gebruik
Neem 1 tot 3 capsules per dag voor de lactose bevattende maaltijd. Maximaal 15 capsules per dag innemen. De maximale aanbevolen dosering niet overschrijden.

Fabrikant

Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

963146
Nieuw product
8717438691930
Merk
Vitakruid
Inhoud
90vc

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

Vitakruid

Vitakruid, begonnen als een bescheiden familiebedrijf, heeft zich ontpopt tot een leidende naam in de supplementenindustrie. Met een focus op innovatie en kwaliteit, biedt Vitakruid een uitgebreid assortiment van meer dan tachtig verschillende voedingssupplementen. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en streven naar een optimale biologische beschikbaarheid, waarbij natuurlijke ingrediënten de voorkeur krijgen.

Vitakruid

Gezondheid en Duurzaamheid Voorop

Het aanbod van Vitakruid is gericht op het ondersteunen van diverse gezondheidsdoelen, zoals stressverlichting, immuunondersteuning, en energieverbetering. Dit illustreert de missie van Vitakruid om bij te dragen aan de gezondheid en welzijn van mensen, terwijl tegelijkertijd gestreefd wordt naar duurzaamheid. Waar mogelijk zijn de producten veganistisch, wat de toewijding van Vitakruid aan zowel menselijke gezondheid als milieubewustzijn benadrukt.