Collageen Beauty Complex van Vitalize
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15%

Collageen Beauty Complex

Vitalize Collageen Beauty Complex

60 tabletten

  • Voedt de huid van binnenuit en helpt de huid er stralender uit te zien
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
  • Helpt de hydratatie van de huid
  • Voor het behoud van een stevige en veerkrachtige huid
€ 23,76 (incl. btw) € 27,95 -15% € 21,80 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitalize Collageen Beauty Complex

Beschrijving

Bye Bye rimpels en fijne lijntjes!

Om van buiten te kunnen stralen start je van binnenuit!

Vitalize Collageen Beauty Complex is een anti-aging beautysupplement in tabletvorm, dat jouw huid ondersteunt in de opbouw van collageen. In dit beauty complex zijn naast collageen ook hyaluronzuur en vitamines opgenomen die je huid ondersteunen. Collageen Beauty Complex vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden en voedt je huid van binnenuit.

Het supplement bevat Peptan® type 1 gehydrolyseerd viscollageen, dit is de bioactieve vorm van collageen. Bioactief betekent dat het collageen direct opgenomen kan worden, het hoeft niet door ons lichaam omgezet te worden. Zo draagt Collageen Beauty Complex bij aan een stralende en gladdere huid. Dit zie je niet direct maar na 6 tot 8 weken kan je huid er, veerkrachtiger en steviger uit zien.

Bouwsteen van je huid

Collageen is een belangrijke bouwsteen voor de stevigheid van je huid en zorgt mede voor de hydratatie van het lichaam en de huid. Ons lichaam maakt constant nieuw collageen aan om beschadigingen te herstellen. Een langzame afname van je eigen collageenproductie is een normaal onderdeel van veroudering en begint rond het 25-30e levensjaar. Als de collageenvezels door de veroudering minder elastisch worden ontstaan rimpels en fijne lijntjes. Door de dagelijkse inname van Collageen Beautycomplex vul je de collageen voorraad aan. Zo draag je actief bij aan het behoud van een soepele en stralende huid.

Toevoeging aan jouw beauty ritueel

Voor verzorging van binnenuit breid je jouw dagelijkse beauty ritueel uit met Vitalize Collageen Beauty Complex. Neem dagelijks 1 tot 2 tabletten met water in.

TIP! Geef je huid extra ondersteuning door dit beautysupplement als kuur in te zetten. Neem gedurende 20 dagen 3 tabletten verdeeld over de dag in. Na deze kuur vervolg je het gebruik met 1 tot 2 tabletten per dag.

Collageen en Hyaluronzuur

• Voedt de huid van binnenuit en helpt de huid er stralender uit te zien.

• Voor het behoud van een stevige en veerkrachtige huid.

• Vermindert rimpels en fijne lijntjes.

• Helpt de zichtbaarheid van cellulitis te verminderen.

• Maakt de huid van het gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler.

• Helpt de hydratatie van de huid.

Vitamine C

• Draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking en versteviging van de huid.

• Helpt bij de huidverzorging van binnenuit.

Vitamine E

• Helpt de lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals vervuiling en zonlicht.

Wat is collageen?

Collageen is een belangrijk lijmvormend eiwit in je lichaam. Als onderdeel van het bindweefsel zorgt het voor stevigheid. Het is een lichaamseigen stof en geeft structuur en elasticiteit aan haar, nagels, botten, spieren en gewrichten. Het zorgt daarnaast voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Collageen is verkrijgbaar in tablet, capsule en poedervorm.

Wat doet collageen?

Collageen komt van het Griekse woord ‘kolla’, dat samenbinden of lijm betekent. Het houdt organen en weefsels op hun plaats. Botten, spieren en gewrichten, maar ook haren, huid en nagels bestaan uit collageen. Collageenvezels in je opperhuid zorgen voor stevigheid en zijn samen met andere eiwitten verantwoordelijk voor de elasticiteit van je huid.

Peptan® Collageen Peptiden

De collageen peptiden in Vitalize Collageen Beauty Complex zijn type 1 collageen peptiden. Dit type 1 collageen is identiek aan het collageen dat van nature aanwezig is in onze huid. Peptan® collageen is de bioactieve, gehydrolyseerde vorm van collageen. Deze vorm wordt gemakkelijk verteerd en opgenomen. Peptan® viscollageen is Kosjer- en Halal-gecertificeerd.  

Collageen capsules, tabletten of poeder? Welke vorm is het beste?

Voor welke vorm je kiest maakt niks uit, het gaat uiteindelijk om het collageen waaruit het poeder, tablet of de capsule bestaat. Kies voor een collageen dat past bij de uitwerking die je zoekt. Collageen type 1 peptide is identiek aan het collageen dat van nature aanwezig is in onze huid. Zoek je een collageen type dat je huid kan verstevigen kies dan voor collageen type 1. De gehydrolyseerde bioactieve vorm wordt het makkelijkst verteerd en het snelst opgenomen. In 1 tablet Vitalize Collageen Beauty Complex zit 1000 mg Peptan® viscollageen.  

Waarin ondersteunt vitamine C de collageen aanmaak in je huid?

Vitamine C is een antioxidant met collageen-ondersteunende eigenschappen. Het lichaam gebruikt vitamine C voor het natuurlijke proces van collageenopbouw.  

Wat is Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een heldere, kleverige substantie die van nature door je lichaam wordt aangemaakt. De grootste hoeveelheden zitten in je huid, bindweefsel en ogen. De belangrijkste functie is om water vast te houden. Het draagt bij aan hydratatie van de huid, wat helpt bij het verminderen van lijntjes.  

Waar is vitamine E goed voor?

Vitamine E werkt als antioxidant en beschermt zo de lichaamscellen, bloedvaten, organen, ogen en weefsels.

Samenstelling per dagdosering van 3 tabletten
Viscollageen Peptan® Type 1 1000 mg
Hyaluronzuur 40 mg
Vitamine C (als ascorbinezuur) 40 mg - 50%RI*
Bètacaroteen (Dunaliella Salina) 25 mg
Vitamine E (als d-alfa-tocoferylacetaat) 10 mg - 83% RI*
Bamboe-extract (silicium) 2,35 mg
*RI = Referentie Inname

Ingrediënten
VIScollageen, mc cellulose (vulmiddel), vitaminen, Dunaliella Salina, vegetarische olie
(bindmiddel), calciumzouten van vetzuren (lubricant), hypromellose (vegetarische coating), bamboe-extract, glycerine (bevochtigingsmiddel).

Gebruik
20-dagen kuur: 3x daags 1 tablet
Onderhoud: Dagelijks 1 tot 2 tabletten.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant
Vitalize Products BV
Galvaniweg 15
4207 HL Gorinchem

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. 

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

947488
Nieuw product
8717344376983
Merk
Vitalize
Inhoud
60tb

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.