Vitals Microbiol trio basis (60 capsules) van Vitals
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-23%

Vitals Microbiol trio basis (60 capsules)

Vitals Microbiol Trio Basis is een probiotisch supplement met 60 capsules, elk met 3 miljard levende bacteriën van drie superieure stammen: Lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium lactis BB-12, en Lactobacillus rhamnosus GG. Deze combinatie maakt het een krachtig en wetenschappelijk goed onderbouwd probioticum. Het product is ontworpen om de bacteriën levend hun bestemming te laten bereiken, met een verpakking die de levensvatbaarheid optimaliseert. De capsules zijn plantaardig en bevatten hulpstoffen uit natuurlijke bron. De houdbaarheid van het product is maximaal 15 maanden, en het is ook beschikbaar in een Platinum-versie met 15 miljard cfu. De producent, Chr. Hansen, heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar deze stammen, wat bijdraagt aan de kwaliteit van het supplement. Verder is de verpakking zodanig ontworpen dat deze de inhoud beschermt tegen lucht, licht en vocht, waardoor de capsules ook buiten de koelkast lang houdbaar blijven.

€ 26,91 (incl. btw) € 34,95 -23% € 24,69 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitals Microbiol Trio Basis: Een Superieur Probioticum

Vitals Microbiol Trio Basis biedt een krachtig probioticum in een handige 60-capsule verpakking. Met 3 miljard levende bacteriën van de drie hoogwaardige stammen - Lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium lactis BB-12, en Lactobacillus rhamnosus GG - combineert dit supplement de voordelen van wetenschappelijk bewezen probiotica in één formule. Elk van deze stammen is uitvoerig onderzocht, waardoor hun effectiviteit en synergie verzekerd zijn.

Geoptimaliseerde Formule en Verpakking

Ontworpen voor maximale levensvatbaarheid, zorgt de geavanceerde formule ervoor dat de bacteriën levend hun doel bereiken. De capsules zijn gemaakt van plantaardige materialen, aangevuld met natuurlijke hulpstoffen, wat de natuurlijke benadering van Vitals benadrukt. De houdbaarheid van maximaal 15 maanden en de mogelijkheid om het product buiten de koelkast te bewaren, bieden zowel gemak als kwaliteitsbehoud. Dit is mede mogelijk gemaakt door de unieke verpakking van donker violet glas, die de inhoud beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en verzekert dat elke capsule haar potentie behoudt.

Wetenschappelijke Onderbouwing door Chr. Hansen

Deze stammen zijn geproduceerd en grondig onderzocht door Chr. Hansen, een leider op het gebied van probiotisch onderzoek. De specifieke combinatie van stammen in Microbiol Trio Basis heeft een solide wetenschappelijke basis, met honderden publicaties en humane studies die hun effectiviteit bevestigen.

Waarom Microbiol?

De naam "Microbiol" verwijst naar het microbioom - het geheel van micro-organismen in ons lichaam, waaronder de essentiële bacteriën in ons maag-darmkanaal. Dit supplement is ontworpen om deze gemeenschap van bacteriën, die cruciaal zijn voor onze gezondheid, te ondersteunen en te versterken.

Let Op:

Voor meer gedetailleerde informatie over het gebruik van Microbiol Trio Basis, kunt u contact opnemen met Vitals. Houd er rekening mee dat we conform de huidige wetgeving geen gezondheidsclaims kunnen maken over dit product. Voor vragen zijn wij bereikbaar tijdens kantooruren.

Samenstelling per capsule (dagdosering):  

Lactobacillus rhamnosus GG

1 miljard cfu*

Lactobacillus acidophilus, LA-5

1 miljard cfu*

Bifidobacterium, BB-12 (B. lactis)

1 miljard cfu*

*Colony Forming Units (aantal levensvatbare bacteriën die in staat zijn zich te vermenigvuldigen en een kolonie te vormen) 
Dit product bevat originele bacterieculturen van Chr. Hansen. 

*Colony Forming Units (aantal levensvatbare bacteriën die in staat zijn zich te vermenigvuldigen en een kolonie te vormen) 

Dit product bevat originele bacterieculturen van Chr. Hansen. LGG®, LA-5® en BB-12® zijn geregistreerde handelsmerken van Chr. Hansen.

Ingredienten

Rijstzetmeel (Oryza sativa), plantaardige capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel), Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis

Gebruik
1 capsule per dag met ruim water innemen,
bij een maaltijd of zoals geadviseerd.

Tijdens gebruik van een antibioticum is het aan te raden minimaal 2 uur te laten tussen de inname van Microbiol Trio Basis en het antibioticum.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.
Na openen is het aan te raden de verpakking in de koelkast te bewaren. Tijdens gebruik, waarbij de dop er steeds wordt afgedraaid, komt er vocht en lucht bij het product. Om de stabiliteit ook tijdens gebruik optimaal te houden, kan gekoeld bewaren vanaf dat moment zinvol zijn. Ongeopend kan het product uitstekend bij kamertemperatuur bewaard worden.

Fabrikant
Vitals Voedingssupplementen
Antwoordnummer 894
1500 VB Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

839196
Nieuw product
8716717003327
Merk
Vitals
Inhoud
60ca

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.