PURO Gentle C - 200 gram
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

PURO Gentle C - 200 gram

PURO Gentle C is een orthomoleculair voedingssupplement - een gebufferde en niet zure vorm van vitamine C - met een uitstekende biologische beschikbaarheid.

Biologische beschikbaarheid:
Het eten van voedsel van goede kwaliteit is de meest normale manier om nutriënten binnen te krijgen. Voor sommige mensen zijn voedingssupplementen in capsulevorm een makkelijke en effectieve manier om  voeding aan te vullen. De biologische beschikbaarheid van nutriënten bepaalt hierbij de mate waarin een toegediende substantie haar plaats van actie of gebruik in het lichaam bereikt. Biologische beschikbaarheid is daarom een maatstaf voor de efficiëntie van de aanvoer: hoeveel er van de opgenomen stof  daadwerkelijk wordt gebruikt voor het beoogde doel.

Bij PURO Gentle C is de vitamine C-component hecht gebonden aan calcium, waardoor het beter wordt opgenomen in vergelijking  met een vitamine C-preparaat op basis van ascorbinezuur. Doordat de vitamine C effectiever wordt opgenomen vindt er ook minder uitscheiding via de urine plaats en gaat er minder vitamine C ongebruikt verloren. Kortom, calcium ascorbaat, ook wel ester-C genoemd, onderscheidt zich ten opzichte van ascorbinezuur door een grotere biologische beschikbaarheid.

€ 21,40 (incl. btw) € 26,75 -20% € 19,63 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Natuurlijkbesteld.nl

  • Veilig betalen met iDeal
  • Uitgebreid assortiment 
  • Binnen 24 uur verzonden met PostNL
  • GRATIS verzending vanaf €50.00

Sale 20%

      2023 NIEUWJAARS SALE
*t/m 31 JAN


Elke theelepel bevat circa:

Vitaminen:                                %RI
Vitamine C (calcium ascorbaat)              1260 mg                       2100 %

% RI = Referentie inname


Gebruik:
1 halve theelepel (circa 1200 mg)/ 2 capsules per dag bij voorkeur s ´morgens bij het ontbijt innemen met water. De aanbevolen dosis niet overschrijden, tenzij uw arts anders voorschrijft. Droog, bij  kamertemperatuur bewaren en buiten bereik van (jonge) kinderen houden. Dit is een voedingssupplement en  geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg  in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik voor gebruik een deskundige.

Ingrediënten:
Vitamine C (als calcium ascorbaat)

Vrij van:
·         Lactose            ·         Conserveringsmiddelen
·         Kleurstoffen        ·         Geurstoffen
·         Smaakstoffen        ·         Gluten

Verpakkingen:
Inhoud van 200 gram


Overige informatie
·         Dit product is geschikt voor vegetariërs
·         Bij gebruik van medicijnen, eerst voor gebruik een arts raadplegen.


NG142171
8718481580035
16 andere producten in dezelfde categorie: