Rode Gist Rijst

Wanneer we het hebben over gezondheid, is cholesterol een veelbesproken onderwerp. Een te hoog cholesterolgehalte kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen. Gelukkig zijn er natuurlijke manieren om het cholesterolgehalte op peil te houden.

Wat is rode gist rijst?
Rode gist rijst is een traditioneel Chinees voedingsmiddel dat wordt gemaakt door rijst te fermenteren met een specifieke schimmel, genaamd Monascus purpureus. Het wordt al meer dan duizend jaar gebruikt als voedingsmiddel en medicijn in China en andere Aziatische landen.
rode rijst gist
Hoe werkt rode gist rijst?
Rode gist rijst bevat natuurlijke statines, stoffen die de verlaging van cholesterol in de lever ondersteunen. Het belangrijkste actieve ingrediënt in rode gist rijst is monacoline K, dezelfde stof die wordt gebruikt in farmaceutische statines zoals lovastatine en simvastatine.

Hoe rode gist rijst te gebruiken
Rode gist rijst is verkrijgbaar in capsulevorm en als poeder. Het is belangrijk om een hoogwaardig supplement te kiezen dat gestandaardiseerd is op het gehalte aan monacoline K. Raadpleeg altijd uw arts voordat u begint met het gebruik van rode gist rijst.


Rode Gist Rijst Supplementen
Rode Gist Rijst supplementen zijn waarschijnlijk de meest bekende vorm van Rode Gist Rijst. Deze supplementen worden gemaakt door Rode Gist Rijst te fermenteren met een speciale schimmel genaamd Monascus purpureus. Het resultaat is een poeder dat een hoog gehalte aan Monacoline K bevat, een stof die vergelijkbaar is met statines, maar dan op een natuurlijke wijze verkregen.

Er zijn veel verschillende Rode Gist Rijst supplementen op de markt en de kwaliteit ervan kan sterk variëren. Let bij het kiezen van een supplement op het Monacoline K gehalte. Zo mogen ze niet meer dan 3 mg bevatten. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar het merk, de productiemethode en de ingrediënten om de beste kwaliteit te vinden.

Rode Gist Rijst Capsules
Rode Gist Rijst capsules zijn een andere populaire vorm van Rode Gist Rijst. Deze capsules bevatten doorgaans een gestandaardiseerd extract van Rode Gist Rijst, waarbij het Monacoline K gehalte is geoptimaliseerd. Dit maakt de capsules een handige en gemakkelijke manier om Rode Gist Rijst in te nemen.

Het is belangrijk om bij het kiezen van Rode Gist Rijst capsules te letten op het Monacoline K gehalte en de ingrediënten. Sommige capsules bevatten toegevoegde ingrediënten, zoals Co-enzym Q10, die de werking van Rode Gist Rijst kunnen versterken en ondersteunen.

Rode Gist Rijst Q10
Rode Gist Rijst Q10 is een combinatie van Rode Gist Rijst en Co-enzym Q10. Co-enzym Q10 is een antioxidant die van nature in ons lichaam voorkomt en belangrijk is voor de energieproductie in onze cellen. De combinatie van Rode Gist Rijst en Co-enzym Q10 kan de  werking van Rode Gist Rijst versterken en tegelijkertijd het lichaam ondersteunen.

-25%
Rode Gist Rijst & Q10 (360 tabletten)
Golden Naturals Rode Gist Rijst & Q10
Voor mensen die hun cholesterolspiegel op een gezond peil willen houden, is Rode Gist Rijst & Q10 met zwarte knoflook een uitermate geschikt en natuurlijk product.
360 veganistische tabletten
€ 41,21
€ 54,95
-25%
Rode Gist Rijst & Q10 (120 tabletten)
Golden Naturals Rode Gist Rijst & Q10
Voor mensen die hun cholesterolspiegel op een gezond peil willen houden, is Rode Gist Rijst & Q10 met zwarte knoflook een uitermate geschikt en natuurlijk product.
120 veganistische tabletten

€ 17,21
€ 22,95
-10%
It's Pure Kaneel & Rode Rijst Formula (180 capsules)
It's Pure Kaneel & Rode Rijst Formula (180 capsules) is een krachtig voedingssupplement dat zorgvuldig is samengesteld met essentiële vitaminen, mineralen en natuurlijke extracten.
€ 49,05
€ 54,50
-10%
It's Pure Red Rice met Maretak (180 capsules)
It's Pure Red Rice met Maretak is een voedingssupplement in de vorm van 180 vegetarische capsules. Deze capsules bevatten een combinatie van hoogwaardige ingrediënten, waaronder Rode Rijst extract met 3% monacoline K en Maretak, aangevuld met, olijfolie en HPMC voor een optimale samenstelling.
€ 53,96
€ 59,95
-10%
It's Pure Rode Rijst Q10 (90 vegetarische capsules)
It's Pure Rode Rijst & Q10 60 mg met Maretak is een voedingssupplement in de vorm van capsules. Elke capsule bevat 300 mg Maretak (Viscum album extract 4:1), 99,7 mg Rode rijst extract met 3% Monacoline K (2,99 mg) en 60 mg Co-enzym Q10 (Ubiquinon). Het product combineert deze ingrediënten en kan mogelijk gunstig zijn voor de gezondheid.
€ 35,96
€ 39,95