Bodylotion bar exotic ylang ylang van Happysoaps
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bodylotion bar exotic ylang ylang

HappySoaps Body Lotion Bar Exotic Ylang Ylang
€ 9,99 (incl. btw) € 8,26 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

HappySoaps Body Lotion Bar Exotic Ylang Ylang

Betoverend bloemig

Exotic Ylang Ylang
Aandacht voor je huid! Deze Body Lotion Bar maakt ‘m fluweelzacht. De kokosolie en shea butter zorgen voor een optimale verzorging. Daarnaast geeft de cacaoboter een natuurlijke en voedende hydratatie. De Bar smelt heerlijk op je huid, plakt niet en is gemakkelijk aan te brengen. Met een exotische en bloemige geur voor een natuurlijke ervaring!

Welke natuurlijke ingrediënten vind je in de Body Lotion Bar?
De Body Lotion Bar zit boordevol natuurlijke ingrediënten. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Cacaoboter
Een zegen voor je huid! Cacaoboter is afkomstig van de mooie cacaoboom. Vol natuurlijke antioxidanten die de huid weer strak maakt en tekenen van veroudering tegengaat.

Kokosolie
Dé olie voor natuurlijke verzachting! Kokosolie maakt je huid fluweelzacht en zorgt voor een heerlijk soepele huid.

Shea butter
Dagelijks heeft je huid heel wat te verduren. Deze fijne boter geeft je huid weer de broodnodige voeding en verzorging.

Koolzaadolie
Boordevol voordelen! Deze verzorgende olie helpt onrustige huid te herstellen en alles weer op peil te krijgen. Daarnaast zorgt de koolzaadolie voor natuurlijke hydratatie.

Body Lotion Bar - Exotic Ylang Ylang

Ga ook voor plasticvrij!
Deze zachte Body Lotion Bar is 100% plasticvrij. Er wordt geen grammetje plastic gebruikt voor de productie, opslag en verzending. In de Bar zelf vind je ook geen plastic, ze zijn helemaal vrij van microplastics. Eén Body Lotion Bar staat daarnaast gelijk aan 2 plastic body lotionflessen. Door de slimme samenstelling van natuurlijke ingrediënten wordt jouw huid effectief verzacht en verzorgd. Net zo effectief als een normale fles body lotion, maar dan zonder het vervuilende plastic. Goed voor jou én het milieu!

Bewaaradvies
Bewaar de Body Lotion Bar op een koele, droge plaats. Heeft de Bar op een (te) warme plek gelegen en is deze vloeibaar geworden? Leg ‘m dan even in de koelkast. Hij neemt dan vanzelf zijn solide vorm weer aan.

Ingredienten
Theobroma Cacao Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Rapeseed Oil, Cocos Nucifera Oil, Helianthus Annuus Seed Cera, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate (and) Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Zea mays (corn) starch, Parfum, Tocopherol, Hexyl Cinnamal, Benzyl salicylate, Linalool, Cananga odorata Flower Oil, Coumarin, Helianthus annuus Seed Oil, Ascorbyl, ydroxycitronellal, Iso Eugenol, Limonene, Geraniol, Methyl 2-octynoate

Gebruik
Maak de Bar warm tussen je handen.
Breng de Bar met een masserende beweging aan op je lichaam.
Goed laten intrekken en voilà!

227990
Nieuw product
8720256109891
Merk
Happysoaps
Inhoud
70g

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.