Toothbrush day to day van Bluem
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Toothbrush day to day

Bluem Toothbrush day to day
€ 4,95 (incl. btw) € 4,09 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Bluem Toothbrush day to day

Ultra zachte tandenborstel voor dagelijks gebruik. Onmisbaar voor een gezond en optimaal mondverzorgingsritueel.

Omdat het leven al complex genoeg is, hebben we eenvoudige, veilige maar vooral ook effectieve tools gemaakt om je het leven makkelijker te maken. Deze tandenborstel is daar een goed voorbeeld van. Waarom hebben we hem gemaakt? De beste manier om te poetsen is zacht, ultra zacht, maar graag wel met een effectieve borstel. Die combinatie vind je niet vaak, vandaar! En hoe eenvoudig hij er ook uitziet, de resultaten zijn helemaal tandarts-proof.

Gebruik
Poets minstens twee keer per dag minimaal twee minuten met een zachte tandenborstel. Een van de beste methoden om je tanden te poetsen is met de zogenaamde ‘bass’-methode. Plaats de tandenborstel in een hoek van 45 graden ten opzichte van je tandvleeslijn. Poets elke tand of kies door de borstel op en neer te bewegen in een zachte cirkelbeweging. Zorg ervoor dat je alle tanden en alle oppervlakken op deze manier poetst – inclusief de buitenkant, de binnenkant en de bovenkant van de tanden. Probeer de borstel in een verticale positie te houden en van boven naar beneden te bewegen om moeilijke plekjes te bereiken. En vergeet niet je tong mee te poetsen, zo voorkom je een slechte adem.

Fabrikant
Bluem Europe
Enkweg 6c
8131 VH Wijhe

947114
Nieuw product
653341360809
Merk
Bluem
Inhoud
1st

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.