Vitals Bio Borageolie 500mg (100 softgels) van Vitals
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Vitals Bio Borageolie 500mg (100 softgels)

Vitals Bio Borageolie 500mg is een biologisch voedingssupplement, verpakt in 100 softgels, afkomstig van koudgeperste bernagiezaden. Deze olie is rijk aan gammalinoleenzuur (GLA), een belangrijk omega 6-vetzuur dat zelden in voeding wordt gevonden maar essentieel is voor het lichaam, vooral in situaties van verhoogde behoefte. Het product is van biologische oorsprong, vervaardigd zonder chemische middelen en draagt bij aan het milieu, dierenwelzijn en de menselijke gezondheid. Het voldoet aan de strikte voorwaarden van het Skal Biocontrole instituut, waardoor het het NL-BIO-01 keurmerk en het Europees biologisch keurmerk draagt.

€ 22,36 (incl. btw) € 27,95 -20% € 20,51 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitals Bio Borageolie 500mg - 100 Softgels: Een Natuurlijke GLA Bron

Ontdek de pure kracht van de natuur met Vitals Bio Borageolie, zorgvuldig gewonnen uit koudgeperste bernagiezaden. Deze 100 softgels verpakking biedt 500mg van de meest zuivere borageolie, afkomstig van biologisch gecertificeerde teelt. Borageolie staat bekend als de rijkste natuurlijke bron van gammalinoleenzuur (GLA), een essentieel omega 6-vetzuur dat van nature bijna niet in onze dagelijkse voeding voorkomt.

De borageplant, ook wel bekend als bernagie of komkommerkruid, siert met zijn blauwe bloemen en is van nature thuis rond de Middellandse Zee. Vandaag de dag wordt het gewaardeerd over heel Europa en Noord-Amerika, niet alleen als keukenkruid maar ook als een kostbare bron van gezondheidsbevorderende voedingsstoffen.

Waarom GLA Suppletie?

Ons lichaam heeft de unieke capaciteit om GLA zelf aan te maken, maar soms zijn er momenten waarop het extra ondersteuning nodig heeft. Dit kan zijn door een dieet rijk aan transvetten, verzadigde vetzuren, suikers, alcohol of koolhydraten. Borageolie, rijk aan GLA, biedt in deze situaties de perfecte aanvulling.

Toewijding aan Biologische Principes

Bij de productie van Vitals Bio Borageolie staat respect voor milieu, dierenwelzijn en menselijke gezondheid centraal. Gebruikmakend van enkel natuurlijke, niet-synthetische ingrediënten, zonder chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of GMO's, garandeert dit supplement een duurzame keuze voor uw gezondheid. Onze toewijding aan deze principes is erkend met het NL-BIO-01 certificaat en het Europese biologische keurmerk, onder strenge controle van het Skal Biocontrole instituut.

Samenstelling per softgel (dagdosering):  
Borageolie (uit biologisch geteelde bernagiezaden) 500 mg
waarvan Gammalinoleenzuur (GLA) 100 mg

Ingrediënten:

Borageolie* (Borago officinalis), varkensgelatine* (softgelcapsule), bevochtigingsmiddel: glycerol, gezuiverd water, antioxidant: tocoferolrijk extract. 
*van biologische oorsprong

Vrij van: 
Gluten, soja, lactose, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Gebruik: 
1-3 softgels per dag bij een (vetbevattende) maaltijd of zoals geadviseerd.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Fabrikant:
Vitals
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

878669
Nieuw product
8716717002405
Merk
Vitals
Inhoud
100sft

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

9 andere producten in dezelfde categorie: