Vitamine C

Vitamine C, ook bekend als ascorbinezuur, staat voornamelijk bekend om zijn vermogen om de weerstand te ondersteunen. Naast deze belangrijke rol heeft vitamine C nog meer voordelen voor je lichaam, waaronder:

  • Collageenvorming: Draagt bij aan de vorming van collageen.
  • Sterke Botten en Kraakbeen: Ondersteunt de instandhouding van sterke botten en gezond kraakbeen.
  • Een Sterk Gebit: Helpt bij het behoud van een sterk gebit.
  • Normale Werking van het Zenuwstelsel: Draagt bij aan een normaal functionerend zenuwstelsel.

Vitamine C

Vitamine C in Bruistabletten

Vitamine C-bruistabletten zijn beschikbaar van de merken zoals Roter en Teva. Deze bruistabletten lossen gemakkelijk op in water en zijn verkrijgbaar in de smaak sinaasappel.

Vitamine C-Tabletten

Vitamine C-tabletten zijn beschikbaar in twee vormen: kauwtabletten en gewone tabletten. Gewone tabletten kun je met een glas water innemen, terwijl de kauwtabletten een heerlijke fruitsmaak hebben, waardoor het lijkt alsof je op een snoepje kauwt.

De tabletten zijn ook verkrijgbaar in combinatie met zink of cranberry. De combinatie van cranberry en vitamine C zorgt voor een gezonde balans van bacteriën in de blaas en kan helpen bij het voorkomen van blaasontstekingen.

Vitamine C-Capsules

Wij bieden vitamine C-capsules van gerenommeerde merken zoals Solgar, Vitals, Vitakruid en Royal Green. De vitamine C van Royal Green is 100% biologisch gecertificeerd en wordt gecombineerd met andere natuurlijke stoffen zoals paddenstoelen, planten of fruit.

Vitamine C voor Kinderen

Vitamine C is ook geschikt voor kinderen, met doseringen die zijn aangepast aan hun behoeften. Ons assortiment bied heerlijke kauwtabletten die komen met een smaakje om het innemen makkelijk te maken.

Vitakruid Gebufferde Vitamine C (90 vegan capsules)
Gebufferde vitamine c met mineralen en antioxidanten

Complete immuniteitsformule*
Vitamine C als goed opneembaar calcium/magnesium ascorbaat
Effectieve immuniteit-ondersteunende formule*
Hoge dosering van 711 mg vitamine C per capsule
€ 26,90
Vitakruid Gebufferde Vitamine C (180 vegan capsules)
Gebufferde vitamine c met mineralen en antioxidanten

Complete immuniteitsformule*
Vitamine C als goed opneembaar calcium/magnesium ascorbaat
Effectieve immuniteit-ondersteunende formule*
Hoge dosering van 711 mg vitamine C per capsule
€ 49,90
-10%
Solgar Ester C ® Plus 500 mg Vitamine C (250 tabletten)
Solgar Ester C ® Plus 500 mg is een voedingssupplement dat een gunstige invloed heeft op het immuunsysteem en bijdraagt aan een gezonde weerstand. Deze formule biedt een krachtige en effectieve vorm van vitamine C, waardoor het een waardevolle aanvulling is op het dagelijkse dieet.
€ 74,66
€ 82,95
-10%
Solgar Ester C ® Plus 1000 mg (30 tabletten)
Solgar Ester C ® Plus 1000 mg is een exclusief samengesteld voedingssupplement, zorgvuldig ontworpen door Solgar om te voorzien in een geavanceerde vorm van pH-neutrale (niet-zure) vitamine C. Deze unieke formule is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en maakt gebruik van een speciaal productieproces om een calciumascorbaat metabolieten complex te creëren. Wat dit supplement onderscheidt, is niet alleen de hoogwaardige vitamine C, maar ook de snelheid van opname en de verlengde aanwezigheid ervan in de weefsels.
€ 17,33
€ 19,25
-10%
Solgar Vitamine C 1000 mg
Solgar Vitamine C 1000 mg is een hoogwaardig voedingssupplement dat een gunstige invloed heeft op het immuunsysteem, en het draagt bij aan een gezonde weerstand. Met een indrukwekkende dosering van 1000 mg vitamine C per capsule biedt dit supplement een krachtige ondersteuning voor je algehele gezondheid.
€ 52,16
€ 57,95
-10%
Solgar Ester C ® Plus 500 mg Vitamine C (50 tabletten)
Solgar Ester C ® Plus 500 mg is een voedingssupplement dat een gunstige invloed heeft op het immuunsysteem en bijdraagt aan een gezonde weerstand. Deze formule biedt een krachtige en effectieve vorm van vitamine C, waardoor het een waardevolle aanvulling is op het dagelijkse dieet.
€ 16,79
€ 18,65
-10%
Solgar Vitamine C met Rose Hips (Rozenbottel) 1000 mg
Solgar Vitamine C met Rose Hips 1000 mg is een hoogwaardig voedingssupplement dat een positieve invloed heeft op het immuunsysteem en mede zorgt voor een goede weerstand. De formule is speciaal ontwikkeld om te voorzien in de dagelijkse behoefte aan vitamine C, een essentiële voedingsstof die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Vitamine C staat bekend om zijn krachtige antioxidante eigenschappen, die helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen en het ondersteunen van het natuurlijke afweersysteem.
€ 46,17
€ 51,30
-10%
Solgar Vitamine C met Rose Hips (Rozenbottel) 1500 mg
Solgar Vitamine C met Rose Hips (Rozenbottel) 1500 mg is een voedingssupplement dat bekend staat om zijn positieve invloed op het immuunsysteem en zijn bijdrage voor een goede weerstand. Deze hoogwaardige formule is speciaal ontwikkeld om een gezond immuunsysteem te ondersteunen en is een essentiële voor degene die streven naar een kwalitatieve aanvulling.
€ 23,36
€ 25,95
-10%
Bonusan Vitamine C Ascorbatenpoeder (250 gr)
Wil je zelf bepalen hoeveel vitamine C je per dag neemt en wisselt dit van dag tot dag? Dan geeft Bonusan Vitamine C ascorbatenpoeder je de ultieme vrijheid. Wij zijn dan ook trots dat het gelukt is een product te ontwikkelen dat én goed oplosbaar is én een vriendelijke smaak heeft. En dat helemaal zonder synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, suikers en zoetstoffen.

Zorgt mede voor een goede weerstand en bevordert de opname van ijzer
Bevat de goed verdraagbare, ontzuurde vorm en is milder voor tanden en maagwand
Het poeder is makkelijk in te nemen en heeft een prettige, lichte citrussmaak
€ 38,66
€ 42,95
Orthica Vitamine C-1000 (90 tabletten)
Vitamine C met bioflavonoïden
Vitamine C-1000 bevat per tablet 1000 mg vitamine C en 25 mg citrusfruitextract met 60% bioflavonoïden en 5 mg rutine.

Helpt het afweersysteem
Draagt bij aan een heldere geest
Goed voor de bloedvaten

€ 22,95
Orthica C-500 Pureway (60 tabletten)
Orthica C-500 Pureway bevat een beter opneembare vitamine C, langer actief Niet zuur, mild voor maag en darmen
Vitamine C is een antioxidant, ondersteunt de afweer van het lichaam en draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem.

Helpt moeheid en vermoeidheid verminderen
Draagt bij aan de weerstand
Draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de huid
PureWay-C™ is door de lipide metabolieten beter opneembaar en langer actief dan andere vormen van vitamine C
€ 23,95
Vitakruid Vitamine C 1000 mg (180 tabletten)
Vitamine C met citrus bioflavonoïden & Rozenbottel extract

Antioxidant en goed voor het immuunsysteem*
Citrus-bioflavonoïden voor betere opname vitamine C
Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen*
Activeert je natuurlijke energie*
€ 29,90
Vitamine C 500 gentle
Gentle Vitamine C wordt vooral de voorkeur gegeven in die gevallen waarin de inname van de natuurlijke zure vormen van vitamine leidt tot klachten. Niet-zure formule.
€ 20,25