NOW Vitamine B12 en Foliumzuur (100 kauwtabletten) van NOW
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-25%

NOW Vitamine B12 en Foliumzuur (100 kauwtabletten)

NOW B12 1000mcg Kauwtabletten zijn hoog gedoseerde vitamine B12 supplementen die ook foliumzuur bevatten. Deze supplementen zijn ontworpen om het homocysteïnemetabolisme te ondersteunen, bij te dragen aan normale psychische functies, het geheugen te verbeteren, de vorming van rode bloedcellen te ondersteunen, het immuunsysteem te helpen en een goede weerstand te bevorderen. De aanbevolen dosering is één kauwtablet per dag, die in de mond gehouden dient te worden totdat het volledig is opgelost. Dit product is vrij van veelvoorkomende allergenen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

€ 14,96 (incl. btw) € 19,95 -25% € 13,73 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

NOW B12 1000 mcg en Foliumzuur 100 mcg

Ontdek de kracht van vitamine B12 verrijkt met foliumzuur in onze NOW B12 1000mcg Kauwtabletten. Elke kauwtablet levert een hoge dosis vitamine B12, essentieel voor diverse lichaamsfuncties. Van het stimuleren van uw homocysteïnemetabolisme tot het ondersteunen van uw psychisch welzijn, deze tabletten zijn ontworpen om uw geheugen scherp te houden, de aanmaak van rode bloedcellen te bevorderen, het immuunsysteem te versterken en uw algehele weerstand te verhogen.

Toegewijd aan Iedereen

NOW B12 1000mcg Kauwtabletten zijn zorgvuldig samengesteld zonder de aanwezigheid van tarwe, gluten, soja, melk, ei, vis, schaaldieren en noten, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor personen met specifieke voedingsvoorkeuren of allergieën. Bovendien zijn onze tabletten geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten, waarmee we streven naar een inclusief welzijn.

 Samenstelling per dagdosering van 1 kauwtablet  

% ADH*

Vitamine B12 (cyanocobalamine)

1000 μg

40.000%

Foliumzuur (pteroylmonoglutaminezuur)

100 μg

50%

*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid 

Ingrediënten

Vitamine B12 (cyanocobalamine), Foliumzuur (pteroylmonoglutaminezuur), Vitaminen, Fructose, Cellulose, Sorbitol, Natuurlijke aroma's: Aardbei, Tropische vruchtensmaak, Vetzuur, Siliciumdioxide.

Gebruik

Voor het beste resultaat adviseren wij het gebruik van één kauwtablet per dag. Laat het tablet rustig in uw mond oplossen door het te kauwen. Zo waarborgt u de optimale opname van de vitamines. Wij benadrukken het belang van het volgen van de aanbevolen dagelijkse dosering voor een gezonde balans.


Koel (maar niet in de koelkast) en droog bewaren.

Fabrikant:

NOW, VS

Exclusief distributeur:

VitOrtho BV

Laan van Waalhaven 323

2497 GL Den Haag

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

605164
Nieuw product
733739102683
Merk
NOW
Inhoud
100kt

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.