Lamberts Vitamine B100 Complex (200 tabletten) van Lamberts
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-22%

Lamberts Vitamine B100 Complex (200 tabletten)

Lamberts Vitamine B100 complex is een hooggedoseerde formule die een breed spectrum aan B-vitamines bevat, verrijkt met Inositol en Choline voor verbeterde cognitieve ondersteuning. Het product is ontworpen voor tijdelijk gebruik, met een aanbevolen periode van twee maanden, waarna overgeschakeld kan worden naar Vitamine B50 complex. De tabletten zijn geel/wit gespikkeld, ovaal en gecoat, en zijn beschikbaar in verpakkingen van 200 of 60 tabletten. Ze zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten en bevatten geen veelvoorkomende allergenen. De aanbevolen dosering is één tablet per dag tijdens de maaltijd.

€ 58,97 (incl. btw) € 75,60 -22% € 54,10 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Lamberts Vitamine B100 Complex

Het Lamberts Vitamine B100 complex biedt een krachtige dosering van essentiële B-vitamines, aangevuld met de belangrijke stoffen Inositol en Choline, die beide bekend staan als essentieel voor de cognitieve gezondheid. Dit zorgvuldig samengestelde supplement is ideaal voor een intensieve ondersteuningsperiode van twee maanden, waarna geadviseerd wordt over te stappen op het Vitamine B50 complex voor voortdurende ondersteuning.

Presentatie & Verpakking:

Elke tablet heeft een unieke geel/witte gespikkelde, ovale vorm met een gladde coating, waardoor ze gemakkelijk in te nemen zijn. Beschikbaar in handige verpakkingen van 200 of 60 tabletten, biedt Lamberts de flexibiliteit om te kiezen op basis van uw behoeften.

Snelle Uiteenvaltijd:

Ontworpen met uw gemak in gedachten, lossen deze tabletten snel op, binnen minder dan één uur, om een snelle absorptie te garanderen.

Toegankelijkheid:

Lamberts zet zich in voor inclusiviteit; daarom is dit product geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het is vrij van veelvoorkomende allergenen zoals tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en gist.

Waarom Kiezen voor Lamberts Vitamine B100 Complex?

Met zijn hooggedoseerde, breed spectrum formule en de toevoeging van cognitief ondersteunende stoffen, is het Lamberts Vitamine B100 complex een uitstekende keuze voor diegenen die hun algemene welzijn willen verbeteren. Zijn snelle uiteenvaltijd en de afwezigheid van veelvoorkomende allergenen maken het een gemakkelijke en veilige aanvulling op uw dagelijkse routine. Kies voor gezondheid, kies Lamberts.

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet:   % RI*
Thiamine (B1) 100 mg 9090
Riboflavine 100 mg 7143
Niacine 100 mg 625
Vitamine B6 10 mg 714
Foliumzuur 400 mcg 200
Vitamine B12 100 mcg 4000
Biotine 0,1 mg 200
Pantotheenzuur 100 mg 1667
Choline 100 mg  
Myo-Inositol 100 mg  
PABA 30 mg  
*RI = Referentie Inname    

Ingredienten

Cellulose, Dicalciumfosphaat, Thiaminemononitraat, Pantotheenzuur (Calciumpantothenaat), Myo-Inositol, Riboflavine, Niacine (Nicotinamide), Cholinebitartraat, Hydroxypropyl Cellulose, Antiklontermiddelen (Siliciumdioxide, Stearinezuur, Magnesiumstearaat) Paraaminobenzoeenzuur, Crosslinked Cellulose Gom, Vitamine B6 (Pyridoxine Hydrochloride), Tabletcoating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerine), Foliumzuur, Vitamine B12 (Methylcobalamine), Biotine.

Gebruik

Voor optimaal resultaat wordt geadviseerd dagelijks één tablet bij de maaltijd in te nemen, of volg het advies van uw gezondheidsprofessional.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen
tot en met 17 jaar.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Distributeur:
Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE Borculo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

708890
Nieuw product
5055148400699
Merk
Lamberts
Inhoud
200tb

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.