Mattisson Vitamine B12 methylcobalamine 1000mcg (60 zuigtabletten) van Mattisson
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Mattisson Vitamine B12 methylcobalamine 1000mcg (60 zuigtabletten)

Mattisson's Vitamine B12 methylcobalamine 1000mcg zuigtabletten zijn voedingssupplementen die per tablet 1 mg (1000 microgram) biologisch actieve vorm van vitamine B12 (methylcobalamine) bevatten. Deze vitamine is essentieel voor het zenuwstelsel, de aanmaak van rode bloedcellen, een normale psychologische functie en kan helpen bij vermoeidheid. Vooral aanbevolen voor mensen met een vegetarisch of veganistisch dieet. Inname: dagelijks één tablet, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Niet de aanbevolen dosering overschrijden en bewaar op een koele, droge plaats.

Aantal Prijs U bespaart
4 € 10,36 Tot € 10,36
€ 10,36 (incl. btw) € 12,95 -20% € 9,50 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Mattisson Vitamine B12 Methylcobalamine 1000mcg

Deze zuigtabletten van Mattisson leveren per stuk een krachtige dosis van 1 mg (1000 microgram) vitamine B12, in de vorm van methylcobalamine. Deze vorm van vitamine B12 is biologisch actief en daarom direct door het lichaam opneembaar.

Belang van Vitamine B12:

Vitamine B12, voornamelijk gevonden in dierlijke producten, is cruciaal voor diverse lichaamsfuncties. Het ondersteunt het zenuwstelsel, is essentieel voor de productie van rode bloedcellen, draagt bij aan een normale psychologische gezondheid en biedt ondersteuning bij vermoeidheid. Dit maakt de supplementatie vooral belangrijk voor vegetariërs en veganisten, die mogelijk een hoger risico lopen op een B12-tekort.

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet:
Vitamine B12 1000 µg 40.000%
*% RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal).

Ingrediënten

Isomalt, Katoenzaadolie, Exotische Woudvruchten Mix, Magnesium Stearaat, Silicium Dioxide, Methylcobalamine B12, Magnesium Silicaat.

Gebruiksadvies

Voor optimaal resultaat, neem dagelijks één zuigtablet, bij voorkeur vlak voor of tijdens een maaltijd. Het is belangrijk om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.

Bewaarinstructies

Voor het behoud van de kwaliteit van de zuigtabletten, is het aanbevolen deze te bewaren op een plek die koel, droog en afgesloten is.

Fabrikant/distributeur
Mattisson Healthcare BV
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

835751
Nieuw product
8717677965076
Merk
Mattisson
Inhoud
60tb

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.