Clark Vitamine B12 1000mcg (90 tabletten) van Clark
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Clark Vitamine B12 1000mcg (90 tabletten)

Clark Vitamine B12 1000mcg is een supplement verpakt in een hoeveelheid van 90 tabletten, ontworpen om het energieniveau te verhogen, het zenuwstelsel te ondersteunen, en het geheugen te verbeteren. Het is bijzonder nuttig voor ouderen, vegetariërs, veganisten, mensen die regelmatig alcohol drinken, roken, of intensief sporten, aangezien deze groepen een verhoogde behoefte aan vitamine B12 kunnen hebben. Elke tablet bevat 1000 mcg Cyanocobalamine, wat 100000% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) vertegenwoordigt. Voor een optimale opname is het noodzakelijk om ook voldoende kalk te consumeren. Dagelijks gebruik wordt aanbevolen als één tablet per dag.

€ 13,58 (incl. btw) € 16,98 -20% € 12,46 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Clark Vitamine B12 1000mcg

Recent onderzoek toont aan dat bijna 25% van de ouderen in Nederland een tekort heeft aan vitamine B12, voornamelijk door verminderde opname uit voeding. Vitamine B12 is cruciaal voor de omzetting van calorieën in energie en speelt een sleutelrol in de ondersteuning van het zenuwstelsel en het behoud van een goed geheugen, waardoor senioren scherp en alert blijven.

Vegetariërs, veganisten, mensen die frequent alcohol gebruiken, roken, of veel sporten, hebben eveneens een verhoogde behoefte aan deze essentiële vitamine. Clark Vitamine B12 supplementen zijn speciaal ontwikkeld om deze groepen te voorzien van de noodzakelijke hoeveelheid B12, wat resulteert in een verhoogd energieniveau en een verbeterd geheugen.

Belangrijkste voordelen:

Energieboost: Voel je levendiger en energieker.

Geheugenondersteuning: Helpt je geheugen scherp te houden.

Elke verpakking bevat 90 tabletten, goed voor een drie maanden durende voorraad. Kies voor Clark Vitamine B12 en ondersteun je lichaam in het behouden van vitaliteit en een gezond geheugen.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:
1000 mcg Vitamine B12 (cyanocobolamine) (40000% RI).
*RI = Referentie Inname

Ingredienten
Vitamine B12, vloeimiddel: kiezelzuur, antiklontermiddel: dicalciumfosfaat, vulstof/bindmiddel: microkristallijne cellulose

Gebruik:

Neem dagelijks één tablet in voor een optimale gezondheid. Elke tablet bevat 1000 mcg Cyanocobalamine, equivalent aan 100000% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Voor de beste opname van vitamine B12, zorg dat je ook voldoende calcium inneemt.

Verkoop en distributie:
SHP BV
Merwede 30
8226 NA  Lelystad

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

556318
Nieuw product
8714226004088
Merk
Clark
Inhoud
90tb

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.