Golden Naturals Vitamine B12 6000mcg (180 zuigtabletten) van Golden Naturals
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Golden Naturals Vitamine B12 6000mcg (180 zuigtabletten)

Golden Naturals Vitamine B12 6000 mcg is een supplement ontworpen om het energieniveau en mentale functies te verbeteren. Het bevat een hoge dosis van drie natuurlijk opneembare vormen van vitamine B12, aangevuld met vitamine B6 en foliumzuur, die samenwerken om vermoeidheid te verminderen en de gezondheid van hersenen, zenuwen, en het immuunsysteem te ondersteunen. De zuigtabletten zorgen voor een snelle opname door het lichaam. Dit supplement is bijzonder geschikt voor actieve personen, ouderen, vegetariërs, veganisten, studenten, en iedereen die extra energie of mentale ondersteuning nodig heeft.

€ 54,36 (incl. btw) € 67,95 -20% € 49,87 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Golden Naturals Vitamine B12 6000mcg

Ervaar je vaak dat je energie te snel afneemt, ongeacht de hoeveelheid rust die je neemt? Vind je het moeilijk om de nodige kracht op te brengen voor je dagelijkse bezigheden? Golden Naturals Vitamine B12 6000 mcg biedt een oplossing die je zoekt. Dit krachtige supplement, met een indrukwekkende dosis van 6000 mcg van drie goed opneembare varianten van vitamine B12, is ontwikkeld om je energieniveau te verhogen en vermoeidheid te bestrijden. Het ondersteunt je zowel fysiek als mentaal, precies waar je dit het meest nodig hebt.

Vitamine B12 is essentieel voor diverse lichaamsfuncties, waaronder de aanmaak van rode bloedcellen, ondersteuning van het immuunsysteem, en de gezondheid van hersenen en zenuwen. Dit supplement is verrijkt met vitamine B6 en foliumzuur, die in synergie met B12 werken om je lichaam te voorzien van de nodige voedingsstoffen.

Met Golden Naturals Vitamine B12 6000 mcg zuigtabletten krijg je:

  • Een hoge dosering van de beste kwaliteit, uniek voor Golden Naturals.
  • Snelle effectiviteit door sublinguale absorptie, waardoor de B12 direct in je bloedbaan komt zonder het spijsverteringsproces te passeren.
  • Een compleet spectrum van B12-vormen: methylcobalamine, adenosylcobalamine, en hydroxocobalamine voor uitgebreide ondersteuning.
  • Een energieboost en vermindering van vermoeidheid, voor een levendiger gevoel gedurende de hele dag.
  • Ondersteuning voor cognitieve functies zoals geheugen en concentratie.
  • Geschiktheid voor vegetariërs en veganisten, waardoor iedereen kan profiteren van optimale B12-inname.

Golden Naturals zorgt met zorgvuldig geselecteerde vormen van B12 voor een snelle absorptie en langdurige energie. Dit supplement is niet alleen een energiebooster; het is cruciaal voor de productie van rode bloedcellen en ondersteunt het zenuwstelsel, waardoor je zowel mentaal als fysiek op je best kunt zijn.

Vitamine B6 en foliumzuur spelen ook een belangrijke rol in dit supplement door de gezondheid van huid, haar, nagels te bevorderen, en bij te dragen aan de weerstand tegen stress. Deze samenwerking biedt uitgebreide ondersteuning voor je energieniveaus, immuunsysteem, en gezonde celdeling.

De unieke zuigtabletten van Golden Naturals garanderen de hoogste biobeschikbaarheid door directe absorptie via het mondslijmvlies, waardoor je snel de voordelen van B12 ervaart zonder verlies van effectiviteit.

Dit B12-supplement is essentieel voor het versterken van je immuunsysteem door de vorming van rode bloedcellen te ondersteunen en gezonde celdeling te bevorderen. Het is ideaal voor actieve mensen, ouderen, vegetariërs, veganisten, studenten, en iedereen die extra energie of mentale ondersteuning nodig heeft voor een vitaal en energiek leven.

Samenstelling per dagdosering   %DRI
(= 1 tablet):
Vitamine B12 (hydroxocobalamine) 3000 mcg 120.000
Vitamine B12 (methylcobalamine) 1500 mcg 60.000
Vitamine B12 (adenosylcobalamine) 1500 mcg 60.000 
Vitamine B6 (pyridoxaal-5'-fosfaat) 1,4 mg 100
Foliumzuur (folaat)/vitamine B11 400 mcg 200
(5-MTHF glucosaminezout, Quatrefolic®)
DRI: Dagelijkse Referentie Inname    

Ingredienten

vulstof (isomalt), verdikkingsmiddel (plantaardige olie), vitaminen, antiklontermiddelen (plantaardige magnesiumstearaat, siliciumdioxide, talk), natuurlijk aroma (kers-, framboossmaak), zoetstof (steviolglycosiden uit stevia).

Gebruik
1x daags 1 zuigtablet nemen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Met zoetstof.
Geschikt voor veganisten.

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant
Golden Naturals B.V.
Industrieweg 154 D
5683 CG Best
Nederland

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

934253
Nieuw product
8718164647963
Merk
Golden Naturals
Inhoud
180zt

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.