Vitakruid Vitamine C 1000 mg (90 tabletten) van Vitakruid
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-25%

Vitakruid Vitamine C 1000 mg (90 tabletten)

Vitakruid Vitamine C 1000 mg is een voedingssupplement dat 1000 mg vitamine C per tablet biedt, verrijkt met citrus bioflavonoïden en rozenbottel extract. Vitamine C is essentieel voor het immuunsysteem en werkt als antioxidant om de cellen te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Citrus bioflavonoïden verbeteren de opname van vitamine C, terwijl rozenbottel extract de weerstand verhoogt. Het supplement is gebruiksvriendelijk door de tabletvorm, wat het innemen vergemakkelijkt.

€ 13,43 (incl. btw) € 17,90 -25% € 12,32 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitakruid Vitamine C 1000 mg 

Belangrijke Functies van Vitamine C

Vitamine C, bekend als ascorbinezuur, is cruciaal voor het ondersteunen van het immuunsysteem. Het draagt bij aan de weerstand door cellulaire functies te ondersteunen, voornamelijk dankzij zijn antioxidatieve eigenschappen. Antioxidanten zoals vitamine C beschermen cellen tegen de schadelijke invloeden van vrije radicalen.

Synergie met Andere Antioxidanten

Vitamine C helpt ook bij het regenereren van andere belangrijke antioxidanten in het lichaam, zoals vitamine E, alfa-liponzuur en co-enzym Q10. Dit bevordert hun vermogen om vrije radicalen te neutraliseren en ondersteunt zo het immuunsysteem.

Natuurlijke Vorm uit Voeding

Ascorbinezuur is de natuurlijk voorkomende vorm van vitamine C in groenten en fruit, zoals sinaasappels, broccoli en appels. Het is belangrijk te benadrukken dat ascorbinezuur in supplementen dezelfde biologische beschikbaarheid heeft als die uit voeding.

Versterkte Opname door Citrus Bioflavonoïden

Bioflavonoïden, of vitamine P, bevorderen de opname van vitamine C met 35% en zorgen voor een langzamere afgifte in het lichaam, wat leidt tot een hogere biologische beschikbaarheid. Deze worden voornamelijk gewonnen uit het zachte witte deel onder de schil van citrusvruchten.

Rozenbottel Extract voor Versterkte Weerstand

Rozenbottel, afkomstig van de roos, bevat van nature ook vitamine C en draagt bij aan een verbeterde weerstand. Dit extract ondersteunt tevens de spijsvertering en de functie van nieren en galblaas, waarmee het een multifunctioneel bestanddeel van dit supplement is.

Gebruiksvriendelijkheid van de Tablet

Onze Vitamine C 1000 mg is verkrijgbaar in tabletvorm. Deze vorm is bijzonder gebruiksvriendelijk omdat het niet nodig is om te mengen met water, wat het gemakkelijk maakt om dagelijks in te nemen.

Samenstelling per dosering (1 tablet):   RI*
Vitamine C (ascorbinezuur) 1000 mg 1250%
Bioflavonoïden (citrus) 100 mg  
Rozenbottel extract (50%) 50 mg  
 * Referentie Inname    

Ingredienten

Vitamine C (ascorbinezuur), microkristallijne cellulose (anti-klontermiddel), Citrusbioflavonoiden, Rozenbottel extract, stearinezuur (anti-klontermiddel), HPMC (glansmiddel), glycerol (bevochtigingsmiddel)

Gebruik

Neem 1 tablet per dag, tenzij anders geadviseerd. 

Fabrikant

Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

* Goedgekeurde gezondheidsclaims:

  • Vitamine C heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning
  • Vitamine C is een antioxidant die een bijdrage levert aan het wegvangen van vrije radicalen en daarmee gezonde cellen en weefsels helpt beschermen
  • Vitamine C werkt als antioxidant voor vitamine E en brengt deze weer in actieve vorm
  • Vitamine C draagt bij aan de leerprestatie, de gemoedstoestand en het geheugen
  • Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen, voor de samenstelling van sterke botten, het behoud van sterke tanden en tandvlees en voor een gunstige werking van de bloedvaten
  • Vitamine C is belangrijk voor het energiemetabolisme en ondersteunt de vermindering van vermoeidheid en moeheid
  • Vitamine C is belangrijk voor de huid en helpt beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht
  • Vitamine C heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel

** Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

  • Rozenbottel is een anti-oxidant en helpt gezonde cellen en weefsels behouden
  • Rozenbottel ondersteunt het afweersysteem
  • Rozenbottel ondersteunt het behoud van een normale spijsvertering, een goede blaasfunctie en is goed voor de nierfunctie en urinewegen 
  • Rozenbottel ondersteunt de botten en is voor het behoud van sterke botten en gezond kraakbeen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

225714
Nieuw product
8717438691473
Merk
Vitakruid
Inhoud
90tb

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.

Vitakruid

Vitakruid, begonnen als een bescheiden familiebedrijf, heeft zich ontpopt tot een leidende naam in de supplementenindustrie. Met een focus op innovatie en kwaliteit, biedt Vitakruid een uitgebreid assortiment van meer dan tachtig verschillende voedingssupplementen. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en streven naar een optimale biologische beschikbaarheid, waarbij natuurlijke ingrediënten de voorkeur krijgen.

Vitakruid

Gezondheid en Duurzaamheid Voorop

Het aanbod van Vitakruid is gericht op het ondersteunen van diverse gezondheidsdoelen, zoals stressverlichting, immuunondersteuning, en energieverbetering. Dit illustreert de missie van Vitakruid om bij te dragen aan de gezondheid en welzijn van mensen, terwijl tegelijkertijd gestreefd wordt naar duurzaamheid. Waar mogelijk zijn de producten veganistisch, wat de toewijding van Vitakruid aan zowel menselijke gezondheid als milieubewustzijn benadrukt.