Nutrivian Vitamine C 1000mg calcium ascorbaat (100 tabletten) van Nutrivian
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nutrivian Vitamine C 1000mg calcium ascorbaat (100 tabletten)

Nutrivian Vitamine C1000 mg calcium ascorbaat is een supplement dat 1000 mg vitamine C bevat in de vorm van calcium ascorbaat, waardoor het niet zuur is voor de maag. Het ondersteunt de afweer van het lichaam, vermindert vermoeidheid, beschermt gezonde lichaamscellen, bevordert de aanmaak van collageen en draagt bij aan de normale werking van bloedvaten en zenuwen, evenals aan de gezondheid van botten.

€ 17,95 (incl. btw) € 16,47 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Nutrivian Vitamine C1000 mg calcium ascorbaat

Ontdek Nutrivian's Vitamine C1000 met calcium ascorbaat, een geavanceerd supplement dat 1000 mg vitamine C per tablet levert in de niet-zure vorm dankzij de binding met calcium. Deze unieke formule is ontworpen om de voordelen van vitamine C te maximaliseren zonder de mogelijke irritatie van de maag.

Vitamine C is essentieel voor het verminderen van vermoeidheid en het ondersteunen van het afweersysteem van het lichaam. Het speelt ook een cruciale rol bij het beschermen van gezonde lichaamscellen en bevordert de aanmaak van collageen. Bovendien is vitamine C van vitaal belang voor een optimale conditie van de bloedvaten.

De toevoeging van calcium, in de vorm van calcium ascorbaat, biedt extra voordelen. Calcium draagt bij aan een normale prikkeloverdracht in de zenuwen en ondersteunt de gezondheid van botten. Het helpt ook bij het vrijmaken van energie uit voedsel, wat essentieel is voor een actieve levensstijl.

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet: 

    *%ADH*
Vitamine C (als calcium ascorbaat) 1000 mg 1250%
Calcium (als calcium ascorbaat) 110 mg 12%

*ADH - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingredienten:

Calciumascorbaat, vulstof: microkristallijne cellulose, natriumcarboxymethylcellulose, anti-klontermiddel: stearinezuur, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruik:
Eén tablet per dag bij voorkeur tijdens of na de maaltijd.

Fabrikant/Distributeur:
Nutri-dynamics Health Products B.V.
Fluorietweg 34
1812 RR  Alkmaar
 
Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
 
856775
Nieuw product
8718836390920
Merk
Nutrivian
Inhoud
100tb

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.