Vitals Vitamine C poeder Calciumascorbaat (200 gr) van Vitals
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-25%

Vitals Vitamine C poeder Calciumascorbaat (200 gr)

Vitals Vitamine C poeder is een supplement van calciumascorbaat, een minder zure vorm van vitamine C, wat het geschikt maakt voor mensen die ascorbinezuur slecht verdragen. Het biedt 1970 mg vitamine C en 210 mg calcium per maatschep, waarmee het niet alleen bijdraagt aan de vitamine C-inname maar ook aan de calciumbehoefte. Dit poeder is ideaal voor iedereen die moeite heeft met het slikken van tabletten en voor wie een persoonlijke dosering belangrijk is. Vitamine C speelt een cruciale rol in vele lichaamsprocessen, waaronder de ondersteuning van het immuunsysteem, de aanmaak van collageen voor verschillende weefsels, het energieniveau en de opname van ijzer uit de voeding.

€ 18,71 (incl. btw) € 24,95 -25% € 17,17 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitals Vitamine C Poeder

Ontdek de kracht van Vitals Vitamine C Poeder, uw dagelijkse bondgenoot voor een verbeterde gezondheid en welzijn. Ons poeder is zorgvuldig samengesteld met calciumascorbaat, een milde vorm van vitamine C, perfect voor diegenen die de traditionele ascorbinezuurvariant minder goed verdragen. Elke maatschep levert u 1970 mg vitamine C en 210 mg essentieel calcium, een ideale combinatie voor het ondersteunen van uw immuunsysteem en het vervullen van uw calciumbehoefte zonder de noodzaak van extra supplementen.

Waarom Kiezen voor Calciumascorbaat?

Calciumascorbaat is significant minder zuur, waardoor het de maag en darmen ontziet en een uitstekende keuze is voor iedereen die hogere doses vitamine C nodig heeft. Bovendien biedt het de dubbele voordelen van vitamine C en calcium in één makkelijk te gebruiken poedervorm. Dit supplement is ook ideaal voor zowel volwassenen als kinderen die moeite hebben met het slikken van tabletten. Met de bijgeleverde maatschep kunt u gemakkelijk de dosering aanpassen aan uw persoonlijke behoefte.

Veelzijdige Gezondheidsvoordelen

Vitamine C is essentieel voor uw lichaam, bekend om zijn positieve invloed op het immuunsysteem, vooral belangrijk tijdens fysieke inspanning en in koude omgevingen. Het draagt bij aan een normale energiestofwisseling en helpt vermoeidheid te verminderen. Bovendien bevordert het een gezonde werking van het zenuwstelsel en psychologisch functioneren. Als krachtige antioxidant beschermt het cellen tegen oxidatieve schade en is het cruciaal voor de aanmaak van collageen, wat bijdraagt aan de gezondheid van bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden. Vitamine C speelt ook een rol in de regeneratie van gereduceerde vitamine E en verhoogt de ijzeropname en het ijzergehalte in het bloed, wat essentieel is voor uw algehele welzijn.

Toegestane Gezondheidsclaims

Ons Vitamine C poeder ondersteunt niet alleen uw immuunsysteem en weerstand, maar draagt ook bij aan:

  • Een normale energiestofwisseling
  • Vermindering van vermoeidheid
  • Een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en psychologisch functioneren
  • Bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
  • Vorming van collageen voor de conditie van bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden
  • Regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E
  • Verbeterde opname van ijzer uit voeding

Kies Vitals Vitamine C Poeder voor een Gezonder Leven

Met Vitals Vitamine C Poeder kiest u voor een superieure bron van vitamine C en calcium, ontworpen om uw gezondheid te ondersteunen op de manier die het beste bij u past. Integreer het vandaag nog in uw dagelijkse routine voor een vitaal en energiek leven.

Samenstelling per halve maatschep van 2,5 ml (ca.):
1970 mg vitamine C (calciumascorbaat) (2463% RI*)

210 mg calcium (calciumascorbaat) (26% RI*)
*RI = Referentie-inname

Ingredienten

Calciumascorbaat (ontzuurde vorm van vitamine C).
 
Gebruik: 
1/2 tot 1 afgestreken maatschep per dag bij een maaltijd innemen of zoals geadviseerd. Mengen met water of met een andere vloeistof.
 
Na openen beperkt houdbaar.

Fabrikant:
Vitals Voedingssupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

899387
Nieuw product
8716717002566
Merk
Vitals
Inhoud
200g

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.