Lamberts Vitamine C calcium ascorbaat (250 gr) van Lamberts
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-22%

Lamberts Vitamine C calcium ascorbaat (250 gr)

Lamberts Vitamine C calcium ascorbaat is een oplosbaar, fijn kristalpoeder van calciumascorbaat, een niet-zure vorm van vitamine C. Het levert ook een bruikbare hoeveelheid calcium en is geschikt voor mensen met een gevoelige maag of die moeite hebben met het slikken van tabletten. Het poeder, dat bedoeld is voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 10 jaar, kan helpen bij het ondersteunen van het immuunsysteem, de energieproductie, de vorming van collageen en andere lichaamsfuncties. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en bevat geen gangbare allergenen.

€ 28,04 (incl. btw) € 35,95 -22% € 25,73 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Lamberts Vitamine C calcium ascorbaat poeder

Presentatie van het Product

Dit product bestaat uit fijn kristalpoeder van calciumascorbaat, verpakt in een container van 250 gram. Calciumascorbaat is een maagvriendelijke, niet-zure vorm van vitamine C. Naast vitamine C levert dit product ook calcium, wat belangrijk is voor verschillende lichaamsfuncties.

Voordelen van Vitamine C

Vitamine C ondersteunt de normale functie van het immuunsysteem, zowel tijdens als na intensieve lichamelijke inspanning. Het speelt een rol in de collageenvorming die essentieel is voor de gezondheid van bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, tanden en huid. Bovendien helpt vitamine C bij het energiemetabolisme, de normale functie van het zenuwstelsel en psychologische functies. Het helpt ook bij het beschermen van cellen tegen oxidatieve schade en kan vermoeidheid en moeheid verminderen. Tot slot verhoogt vitamine C de ijzeropname.

Geschikt voor

Dit product is ideaal voor individuen met een gevoelige maag of zij die moeite hebben met het slikken van tabletten. Het is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Allergenenadvies

Dit product is vrij van tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en gist, en is daarmee geschikt voor mensen met diverse voedselallergieën en -intoleranties.

Samenstelling per dagdosering van 1 afgestreken theelepel
(= 1 gram)
  % *RI
Vitamine C  897 mg 1121
Calcium  103 mg    13
*RI = Referentie Inname    

Ingredienten
Calciumascorbaat (bevat Vitamine C en Calcium)

Gebruik

Voor volwassenen wordt aanbevolen 1 tot 2 gram per dag te nemen, of zoals anders geadviseerd. Voor kinderen van 10 jaar en ouder is de aanbevolen dosering 500 mg per dag, of zoals anders geadviseerd. Het verdelen van de dosering over meerdere kleinere doses verspreid over de dag kan effectiever zijn dan één grote dosis.

Volwassenen: neem 1 tot 2 gram per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. 

Kinderen 10 jaar en ouder: neem 500mg, tenzij anders wordt geadviseerd. 

1 afgestreken theelepel = 1 gram.

Meer dan 1000mg vitamine C kan milde maagproblemen geven bij gevoelige personen

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Distributeur:
Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE Borculo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

708906
Nieuw product
5055148400682
Merk
Lamberts
Inhoud
250g

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.