Vitals IJzer met Vitamine C (100 capsules) van Vitals
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-25%

Vitals IJzer met Vitamine C (100 capsules)

Vitals IJzer met Vitamine C is een hoogwaardig supplement dat ijzerbisglycinaat bevat, een vorm van ijzer gebonden aan twee moleculen van het aminozuur glycine, wat de biologische beschikbaarheid verbetert en maagvriendelijk is. Dit product is speciaal aangevuld met vitamine C om de ijzeropname te bevorderen. Het ijzerbisglycinaat gebruikt in dit product is afkomstig van Albion Minerals, een erkende specialist in aminozuurgebonden mineralen. Dit supplement draagt bij aan verschillende gezondheidsaspecten zoals de aanmaak van hemoglobine, zuurstoftransport, cognitieve functies, energiestofwisseling, vermindering van vermoeidheid, het immuunsysteem, en heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces.

€ 17,96 (incl. btw) € 23,95 -25% € 16,48 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitals IJzer met Vitamine C - 100 Capsules

Ontdek de voordelen van Vitals IJzer met Vitamine C, een zorgvuldig samengesteld supplement dat uw gezondheid op meerdere vlakken ondersteunt. Onze formule maakt gebruik van ijzerbisglycinaat, een geavanceerde vorm van ijzer die gebonden is aan het aminozuur glycine. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende opneembaarheid, maar is ook zacht voor de maag. De toevoeging van vitamine C optimaliseert de opname van ijzer, zodat uw lichaam maximaal kan profiteren van elk capsule.

Dit supplement is ontwikkeld in samenwerking met Albion Minerals, een vooraanstaande naam op het gebied van aminozuurgebonden mineralen. De gebruikte ijzerbisglycinaat draagt het TRAACS®-keurmerk, wat staat voor de hoogste kwaliteit en zuiverheid.

Voordelen voor uw Gezondheid:

  • Ondersteunt de aanmaak van hemoglobine en rode bloedcellen: Essentieel voor een gezond zuurstoftransport door het lichaam.
  • Bevordert een normale cognitieve functie: Draagt bij aan concentratie en geheugen.
  • Draagt bij aan een efficiënte energiestofwisseling: Helpt om energie uit voeding om te zetten, waardoor vermoeidheid kan verminderen.
  • Versterkt het immuunsysteem: Ondersteunt de afweer van uw lichaam.
  • Heeft een positieve invloed op het celdelingsproces: Ondersteunt de vorming van nieuwe cellen en weefsels.

Gebruikmakend van de beste ingrediënten en de nieuwste wetenschappelijke inzichten, biedt Vitals IJzer met Vitamine C u een krachtige ondersteuning voor uw dagelijkse gezondheid. Elk capsule bevat 25 mg ijzer in de best opneembare vorm, versterkt met vitamine C, voor een maximale effectiviteit.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:    % RI
25 mg ijzer (uit ijzerbisglycinaat, Ferrochel®)            179%
200 mg vitamine C (ascorbinezuur)                           250%
*RI = Referentie Inname

Ingredienten

Rijstebloem (Oryza sativa), ascorbinezuur, ijzerbisglycinaat, plantaardige capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassavezetmeel), antiklontermiddel (calciumzouten van vetzuren).

Gebruik:
1 capsule per dag tussen de maaltijden door met ruim water innemen of zoals geadviseerd.

Een hoge inname van ijzer door jonge kinderen kan toxisch zijn.
Bij het inslikken van meerdere capsules direct een arts waarschuwen.

Let op:
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Een hoge inname van ijzer door jonge kinderen kan toxisch zijn. Bij het inslikken van meerdere capsules direct een arts waarschuwen.

Fabrikant:
Vitals
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

950899
Nieuw product
8716717002931
Merk
Vitals
Inhoud
100ca

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.