Vitals Liposomale Vitamine C (250 ml) van Vitals
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-25%

Vitals Liposomale Vitamine C (250 ml)

Vitals Liposomale Vitamine C is een vloeibaar supplement dat 1000 mg vitamine C per 5 ml dosering biedt, in de vorm van natriumascorbaat, kaliumascorbaat en ascorbinezuur. Het maakt gebruik van liposomen voor een betere opname in de cellen, wat bijdraagt aan een grotere biologische beschikbaarheid. Het product is vrij van synthetische geur-, kleur-, en smaakstoffen en bevat een kleine hoeveelheid alcohol voor stabiliteit. Vitamine C ondersteunt diverse lichaamsfuncties, waaronder het immuunsysteem, de energiestofwisseling, en de vorming van collageen. Het helpt ook bij vermoeidheid en bevordert de opname van ijzer uit de voeding.

€ 29,96 (incl. btw) € 39,95 -25% € 27,49 (excl. BTW)
Inclusief belasting

Waarom Natuurlijkbesteld.nl?

  • Veilig betalen met IDeal of Bancontact
  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending v/a €50 in NL & BE
  • Bezorging thuis of gratis ophalen in winkel

Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, contact op te nemen.

Vitals Liposomale Vitamine C

Ontdek Vitals Liposomale Vitamine C, uw dagelijkse ondersteuning voor een vitaal leven. Dit geavanceerde supplement biedt een krachtige dosis van 1000 mg vitamine C per 5 ml, verpakt in liposomen voor een optimale opname. Door de unieke liposomale technologie wordt de vitamine C efficiënt door uw lichaam opgenomen, zodat u maximaal profiteert van de voordelen.

Vitals Liposomale Vitamine C is zorgvuldig samengesteld zonder synthetische toevoegingen en bevat een minimale hoeveelheid alcohol om de kwaliteit en stabiliteit te waarborgen. Het is eenvoudig in te nemen en geschikt voor dagelijks gebruik, waardoor het een moeiteloze aanvulling is op uw gezondheidsroutine.

Vitamine C speelt een essentiële rol in tal van lichaamsprocessen. Het ondersteunt uw immuunsysteem, vooral belangrijk tijdens fysieke inspanning, in koude omgevingen en in tijden van vermoeidheid. Daarnaast draagt het bij aan een normale energiestofwisseling en heeft het een positieve invloed op uw zenuwstelsel en psychologisch functioneren. Vitamine C is ook cruciaal voor de vorming van collageen, essentieel voor de gezondheid van uw bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden.

Door de opname van ijzer uit uw voeding te bevorderen, draagt Vitals Liposomale Vitamine C bij aan een verbeterd ijzergehalte in het bloed, terwijl het ook helpt bij de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E, waardoor cellen beschermd worden tegen oxidatieve schade.

Integreer Vitals Liposomale Vitamine C in uw dagelijkse routine voor een alomvattende ondersteuning van uw gezondheid en welzijn.

Toegestane gezondheidsclaims:

  • ondersteunt het immuunsysteem
  • bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning (zoals sport) en in een koude omgeving bij een dagelijkse inname van minimaal 200 mg naast de aanbevolen dagelijkse inname van 80 mg
  • draagt bij aan een normale energiestofwisseling
  • helpt om vermoeidheid te verminderen
  • heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel
  • draagt bij aan normaal psychologisch functioneren
  • levert een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
  • draagt bij aan de vorming van collageen
  • ondersteunt een goede conditie van bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden
  • draagt bij tot de regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E
  • bevordert de opname van ijzer uit voeding en verhoogt het ijzergehalte in het bloed

Samenstelling per dagdosering van 5 ml
Vitamine C (natriumascorbaat, kaliumascorbaat, ascorbinezuur      1000 mg - 1250% RI*
*RI = Referentie Inname

Ingredienten

Gezuiverd water, vitamine C, emulgator (zonnebloemlecithine), bevochtigingsmiddel (glycerol, <3,4% vol. alcohol (ethanol), conserveermiddel (kaliumasorbaat), antioxidant (d-alfatocoferol)

Gebruik
Goed schudden voor gebruik. 
Voeg 5 ml toe aan water (ca. 200 ml) of vruchtensap (met gebruik van de maatbeker).

Nierpatienten mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag innemen gelet op onder andere het risico op hyperoxalemie (een te hoge concentratie oxaalzuur in het bloed)

Na openen bij voorkeur in de koelkast bewaren en binnen 2 maanden gebruiken

Fabrikant
Vitals Voedingssupplementen BV
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

961860
Nieuw product
8716717004164
Merk
Vitals
Inhoud
250ml

Bezorg informatie

Wat is onze levertijd?

Wij hebben een levertijd van 1 - 3 werkdagen. We zullen u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling verzonden is, via een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja wanneer u een bestelling hebt geplaatst krijgt u een email zodra die verzonden is. Hier vindt u de status en de track-and- trace code die u kunt invullen bij de verzendpartner.

Hoeveel kost de verzending?

Bestelling onder €50: Verzendkosten €6,05 in NL & BE

Bestelling van €50 of meer: Altijd GRATIS in NL & BE

Hoe verzenden jullie mijn bestelling?

Wij versturen alle bestellingen via PostNL of DHL.

Hoe werkt het retourbeleid?

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourzending doorgeven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar klantenservice@natuurlijkbesteld.nl. Wij zullen de retourinformatie geven. De producten mogen niet geopend of gebruikt worden om ze terug te kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u onze algemene voorwaarden bekijken.